Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Litex Lovech – Levski Sofia

Litex Lovech ligger på en 5:a i ligan och jagar en kvalplats till Europa League som finns inom räckhåll. Klubben har tidigare gjort stora investeringar i sin arena för att uppfylla kraven för spel i de europeiska cuperna vilket säger något om klubbens ambitions nivå. Man är ligans vassaste lag framåt med 49 mål på 22 matcher. Likt andra topplag i Bulgariska högstaligan är man riktigt starka på hemmaplan, 11 7-2-2 och 29-8 i målskillnad. Man förlorade i söndags mot Slavia Sofia på bortaplan och kommer säkert vara taggade att plocka viktiga 3 poäng hemma för att få häng på platserna till EL. Hemma har man visat lysande form, 6 senaste har givit 5 vinster och en oavgjord, 23-5 i målskillnad,även om matcherna var mot sämre lag så är man väldigt effektiva framåt. Till dagens match saknas backen Emil Grozev(5/1) som blev utvisad senast.

Levski Sofia ligger 2:a i ligan på en kvalplats till Europa League och har häng på serieledaren Ludogorets som bara ligger några poäng före. Formen är hyfsad, men börjat tappa en del på bortaplan. Man har borta 11 5-3-3 och 17-10 i målskillnad. Förlusterna kommer mot lagen som ligger topp4. 3 senaste matcherna på bortaplan innehåller 1 förlust och 2 oavgjorda, kryssen kommer mot sämre lag. Man saknar några viktiga kuggar i dagens match, framförallt ligans främste målskytt Carvalho(21/17) pga skada, men även offensive mittfältaren Mihelič(5/1)som är avstängd. Den senare nyligen värvad från Nacional.

Lagen känner varandra väl och möttes nyligen i inhemska cupen. Levski Sofia vann första matchen hemma med 1-0 där man skall ha gjort mål på sin enda målchans medan matchen dominerades av Litex Lovech. I returen lyckades Levski Sofia ta ledningen med 0-1 innan Litex Lovech fick igång sitt spel och lyckades vända till 2-1. Levski Sofia gick vidare och Litex Lovech är garanterat revanschsugna idag.

Summering:Två jämbördiga lag där hemmalaget har fördel av hemmaplan,form medan bortalaget saknar några av sina viktigaste spelare och visat vikande form på bortaplan. Levski Sofia spelade även en cup-match i veckan och har haft kortare återhämtning än Litex Lovech som inte spelat sedan förra helgen. Hemmalagets har även känts starkare i deras senaste möten.

Finner värde nedan till 2,1, vilket de flesta bolag ligger en bra bit över.
http://www.oddsportal.com/soccer/bulgaria/a-pfg-2012-2013/litex-lovech-levski-1543575/#1X2;2

För den järve finns Asian -1 till 3,25 hos Marathonbet.
--
För historik över utfall på tidigare rekar klicka in på mitt spreadsheet där dessa finns filtrerade per månad.
Fotboll

Litex Lovech – Levski Sofia

  • Postad:
    20 apr 2013
    10:54
  • Rekare: Arizto
  • Spel: 1
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,25
  • Bolag: Marathonbet
  • Datum:
    20 apr 2013
    14:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Bulgarien
  • Liga: Bulgarian Premier
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td