Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Brommapojkarna – Helsingborgs

Brommapojkarna – Helsingborg, 2013-04-21, 17:30, Allsvenskan, Grimsta IP, Stockholm

Spel: Helsingborg till 2,05 hos Bet365

Marknadshögsta odds när reken postas: Marathon 2,08

Aktuella odds: Följ denna länk till BetBrain

Insats 1 u = normalinsats för mig

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214


Hej igen,

Jag väljer att kasta ut denna rek till en match på söndag redan nu eftersom jag är helt övertygad om att oddset kommer att sjunka.

Brommapojkarna tar emot Helsingborg hemma på Grimsta IP. Brommapojkarna har inlett Allsvenskan med att klara oavgjort mot Öster och Djurgården, vunnit mot Norrköping och fått stryk av IFK Göteborg. Jag har sett matcherna mot Göteborg och nu senast mot Djurgården och jag kan inte för mitt liv begripa hur BP på något sätt ska kunna stå emot Helsingborg, som ju är det betydligt bättre fotbollslag än Djurgården – man var helt enkelt inte bra mot Djurgården även om man lyckades få in en kvittering på en fast situation.

Helsingborg imponerade enligt uppgift vid 4-1-vinsten (bara sett en del av matchen själv än) borta mot Helsingborg och visst i matchen innan fick Helsingborg fick stryk hemma av tippade bottenlaget Mjällby, men då ska vi veta att man spelade med en man mindre i 40 minuter efter att annars så kloke Peter Larsson fått hjärnsläpp och dragit på sig ett andra gult kort på mittplan. Dessutom stod målvakten Per Hansson för ett lite tveksamt ingripande – något han mycket sällan gör. Helsingborg har ett bra anfallsspel där Mattias Lindström lite oväntat gjort mål i tre matcher på raken.


Brommapojkarnas fem senaste matcher:
Degerfors – Brommapojkarna 0-3 (Träningsmatch)
Brommapojkarna – Öster 2-2 (Allsvenskan)
IFK Göteborg – Brommapojkarna 2-0 (Allsvenskan)
Brommapojkarna – IFK Norrköping 1-0 (Allsvenskan)
Djurgården – Brommapojkarna 1-1 (Allsvenskan)


Helsingborgs fem senaste matcher:
Helsingborg – Djurgården 3-0 (Allsvenskan)
Helsingborg – IFK Göteborg 0-1 (Svenska Cupen)
Öster – Helsingborg 1-1 (Allsvenskan)
Helsingborg – Mjällby 1-2 (Allsvenskan)
Norrköping – Helsingborg 1-4 (Allsvenskan)


Jag spelar denna match Helsingborg som vinnare till 2,05 hos Bet365. Jag gillar oddset och skulle spela ner till 1,80. Jag spelar bara normalinsats av anledningen att det är bortamatch för Helsingborg och att spelet läggs tidigt och ny info kan tillkomma innan söndag, jag försöker skriva det i kommentarerna om det framkommer något dramatiskt - men med den info vi har så här långt känns 2,05 på Helsingborg väldigt trevligt.



Trupperna är i nuläget inte släppta. Den som vill avvakta dessa hittar dem på www.brommapojkarna.se respektive www.hif.se. Inga nytillkomna skador enligt första rapporterna från torsdagens matcher, men du som inte hugger direkt vill såklart kolla upp detta också.


+ Brommapojkarnas spelmässiga insats mot Djurgården
+ Helsingborgs anfallsspel

- Tidigt på säsongen, svårt att bedöma alla lag
- Tidig rek och trupperna inte släppta ännu – osäkerhetsfaktor om det framkommer skador på nyckelspelare vi inte känner till.


Lycka till om du ryggar!

Kommentera gärna – både ris och ros välkomnas!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Brommapojkarna – Helsingborgs

  • Datum:
    21 apr 2013
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-04-21 19:24

Slut 0-2 :-) Självklart gjorde Lindström mål - för femte allsvenska matchen på raken.

stn 2013-04-21 19:22

Stabilt!

Tomte 2013-04-19 11:21

Oddset sjunker överallt just nu verkar det. Bet365 nere på 1,83 så där är ju värdet i princip borta. Observera dock att Svenska Spel erbjuder 2,00, vilket är samma som några andra med marknadshögsta just nu (19/4, 11:20).

EGGLAS 2013-04-19 10:00

Ryggar på den

Tomte 2013-04-19 10:00

Stämmer, Lindström har gjort mål i tre matcher på raken, och fyra allsvenska matcher på raken. Bra gjort hur som helst :-)

V75fahlle 2013-04-19 09:48

Allsvenska matcher då, du kanske räknade in cupförlusen mot ifk gbg också där han inte målade

V75fahlle 2013-04-19 09:47

ryggar direkt. stabil insats igår mot Norrköping. Att Gashi var tillbaka efter sjukdom var sjukt viktigt. Lindström har för övrigt gjort mål i 4 matcher i följd och inte 3

Tomte 2013-04-19 09:32

Ser nu på morgonen att jag lyckades med en typo i natt. Självklart ska det vara att Helsingborg imponerade enligt uppgift vid bortavinsten mot Norrköping och inget annat, men det förstod ni säkert.

Oddset sjunkit till 1,95 på Bet365 och Marathon högst med 2,00 just nu. Känns som att det var rätt att snabbskriva denna rek ändå i natt även om jag kunnat ha med mer info om jag väntat.

Vad säger ni? Ska man skriva direkt när man ser ett odds man vill hugga eller vill ni att jag ska vänta in mer truppinfo o dyl? Det är ni som läser - vad vill ni ha?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td