Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Liverpool – Chelsea

Här kommer ytterliggare ett fade-mitt-favorit-lags-spel, jag har mycket svårt att tänka mig att detta odds står sig vid kick off.

Läget i lagen:

Liverpool:
Saknar fortfarande Kelly, Allen, Sterling och Borini. Kommer från 2 stycken mållösa matcher, där "vi" senast skapade chanser för att avgöra 2-3 matcher men misslyckades med att ens avgöra mot laget som ligger sist i tabellen med flest insläppta mål, nämligen Reading.

Form: WFWDD


Chelsea: Saknar Romeu och har Cole och Chaill påväg tillbaka från skada, men ingen av dem lär återta en startplats med tanke på att Chelsea kommer med en nolla i ryggen i senaste bortamötet med Fulham.

Form: WWFWW

Matchen

På förhand handlar ju snacket såklart mycket om att Torres och Benitez kommer till Anfield, men jag tror inte det kommer hamna allt för mycket fokus på det trots att medierna gärna skriver om det. Torres kan dessutom likagärna placeras på bänken till förmån för Ba.

Chelsea's motivationsfaktor är ju givetvis spel i nästa års upplaga av Champions League, Liverpools dito är möjligen att de fortfarande har en chans på spel i Europa League och att bli bäst i stan. I realiteten tror jag inte att Liverpool längre tror på ens en EL-plats eller att hamna före Everton i tabellen, och även om de gör det så är Chelsea's spel i CL än mer motiverande.

Chelsea har höjt sig från förra årets mindre lyckade insats och för mig är de förtjänta av en tredjeplats i år, men de jagas av Tottenham och Arsenal.

Liverpools facit mot lagen på en övre delen av tabellen är denna säsong bedrövligt, även om många insatser har varit betydligt bättre än resultatet så kan man ändå inte förbise det faktum att The Reds saknar den där spetskvaliteten rakt igenom laget för att avgöra mot de bästa.

Historiken talar för Liverpool, då vi haft "lätt" för londonlaget sista åren. Nutiden är dock en annan.

Liverpools mittfält är obalanserat när Lucas fortfarande letar efter formen, vi har en stabbig backlinje som ofta bjuder motståndarna på misstag, vi har en målvakt som saknat pondus och form under stora delar av säsongen och vi är otroligt beroende utav Suarez briljans i offensiven även om Coutinho bidragit med mycket kreativitet sedan hans ankomst. Liverpool är även svaga på fasta situationer, något som borde passa Chelsea med spelare som Terry, Luis och Ivanovic t ex.

Sturridges fina inledning har avstannat och han tar många dåliga beslut i och runt offensivt straffområde.

Chelsea har en helt annan balans och tyngd i sitt lag, oavsett hur de ställer upp med mittfältet så har de ett övertag där och det bör räcka till minst en poäng.

Liverpools chanser att vinna hänger på Suarez/Gerrards dagsform skulle jag säga, för som lag är vi betydligt sämre än Chelsea.



Värdering: ca 58-60% att Chelsea tar minst 1 poäng.
Fotboll

Liverpool – Chelsea

  • Postad:
    18 apr 2013
    21:39
  • Rekare: RobinD
  • Spel: 2 +0.5
  • Insats: 10,00
  • Odds: 1,86
  • Spreadsheet: Fotboll 2013
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    21 apr 2013
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

RobinD 2013-04-22 11:13

Ja, fin linje mellan genialitet och galenskap, killen har ju uppenbart en hel del av bägge.

kusagwa 2013-04-22 00:16

Men det lustiga är att han tydligen ska vara jättelugn utanför plan och en bra familjefar. Verkar ha nåt problem som kommer fram på fotbollsplanen. Nu rök antagligen chansen till att vinna skytteligan och kanske med att vinna priset som säsongens spelare i PL

Pilkast 2013-04-22 00:11

Ja, särskilt hos Suarez, då hehe - undrar hur människokött smakar, rått... Hehe! Skämt åsido - när skall han ge faan i dessa idiotfasoner - jag skiter väl i vilken hård uppväxt killen haft, han måste kunna sköta sig ändå! Detta var då sista matchen för säsongen för honom och troligtvis några nästa säsong också...

En sådan gudabenådad lirare med ett EQ, som en fiskmås, eller kanske tiger...

RobinD 2013-04-21 23:43

Jo, men det fanns en del annat som lämnade viss eftersmak...

Pilkast 2013-04-21 22:32

Gött med kvittering på "Fergeitime", eller vad säger du RobinD. Grattis...

RobinD 2013-04-21 19:22

varsågod stn

stn 2013-04-21 19:21

Tack för en bra rek!

Donald 2013-04-20 15:25

Maxspel för mig punkt

Pilkast 2013-04-20 02:16

Tyvärr tror jag du är rätt ute denna gång... Bra rek! Chelsea mycket mer motiverade i denna match!

ungthjerta 2013-04-19 17:52

Vad tänker du på under 2,5 @ 2,22?

kusagwa 2013-04-19 13:29

Fint spel. Har svårt att se att spelet inte ska gå in. Chelsea med extremt mkt att tävla för medan Pool är borta från Europaplatserna. Chelsea har bättre spelare på i princip varje position (undantaget Suarez) och ska bara plocka minst en pinne. Men å andra sidan så vore en förlust bra för Gunners

PEACE 2013-04-18 22:55

Vi skall inte glömma att Chelsea matchat oerhört tufft på slutet. Även om dom rullat folk så sliter det. Kommer snart ett bakslag. Mkt möjlig just mot Liverpool. Mkt lurig match

RobinD 2013-04-18 22:34

BroderH: Det finns väl alltid saker som talar emot. Liverpool spelar hemma, vi har haft lätt för Chelsea sista åren osv. Men värdet är enligt mig på Chelsea och då spelar jag.

stn: alla hcp på Chelsea motsvarar värde vid marknadshögsta enligt mig.

stn 2013-04-18 22:16

+0 @ 2.73?

BroderH 2013-04-18 22:09

Bra rek, det enda som talar emot är att vi brukar spela bättre mot bra lag. Även om vi inte tagit många poäng mot topplagen i år...
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td