Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Myles Jury – Ramsey Nijem

Ramsey Nijem 7-2 möter Myles Jury 11-0

Vi börjar med att analysera Nijem:

Nijem slog igenom när han var med i TUF där han imponerad mycket men han förlorade finalen mot Tony Ferguson via KO. Sedan dess har han dock utvecklats mycket. Hans största styrka är framförallt brottningen där han är mycket stark. Hans BJJ behöver utvecklas mer han är svår att dra ut som de flesta brottare men han har även problem att dra ut sina motståndare själv. Hans boxning är inte heller hans starkaste sida men han har utvecklat den mycket sedan TUF tiden och lär säkert ha fortsatt att göra framsteg med den inför den här matchen.

Myles Jury slog också igenom i TUF väl i huset förlorade han sen mot Al Iaquinta via ett split dec men det räknas inte till hans officiella record då det räknas som uppvisnings matcher. Jury vann sedan sin match på finalen mot Chris Saunders via guillotine choke. Jury är bra stående och hans BJJ är också bra det är hans stora styrkor.

För att Nijem ska vinna matchen måste han förlita sig på sin brottning som är starkare än Jurys och hålla sig i top position då kommer det vara svårt för Jury att dra ut honom. Står Ramsey och boxas för mycket lär det bli en förlust då Myles är mycket starkare stående. Ramsey ska dock enligt mig ha en stor chans att få matchen till marken via sin brottning och därefter använda sin GNP och ta segern via ett dec.

Jury ska vara favorit här vilket han också är men Ramsey har absolut en chans att vinna och ett odds på runt 2.5 på Ramsey vore mer rimligt enligt mig.
MMA

Myles Jury – Ramsey Nijem

 • Postad:
  19 apr 2013
  14:56
 • Rekare: the chef
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 3,14
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  21 apr 2013
  00:25
 • Sport: MMA
 • Land: UFC
 • Liga: UFC
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

the chef 2013-04-21 00:42

Nijem knockad tyvärr

the chef 2013-04-19 20:18

Tror också att det kan vara ett bra spel!

Moffegrev 2013-04-19 18:44

Har kollat lite på den här och tror absolut det är ett bra spel.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här