Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Basel – Chelsea

Seminal 1:2 i Europa Leauge.

Basel har gjort det som bra som tagit sig så här långt. Har aldrig varit så här långt i Europa Leauge. Har slagit ut bra lag som Zenit och Tottenham på vägen till denna semifinal.

Leder inhemska ligan och är obesegrade i dom fem senaste tävlingsmatcherna. Inför matchen mot Chelsea på torsdagskvällen har man i stort sett en skadefri trupp, det är endast högerbacken Philipp Degen som är tveksam till spel och sägs inte vara tillänglig.

Hemma på St. Jakob Park är Basel obesegrade denna säsong i EL och har inte förlorat mot engelskt motstånd på dom fyra senaste mötena mot engelskt motstånd.

Chelsea har haft en upp och ner säsong. Men är ändå i final i FA-cupen och i semifinal i EL. Slåss i ligan om den sista CL-kval platsen. Så man har spelat många matcher denna säsong på olika fronter. Åkte på ett tung poängtapp senast mot Liverpool då Pool kvitterade till 2-2 på övertid.

Från SF:
Glädjande nyheter är att Ashley Cole och Gary Cahill är tillbaka i träning och finns även i Basel med resterande truppen, men att någon av dessa startar kvällens match är jag ytterst tveksam till. För övrigt saknas Romeu pga. en korsbandsskada och även Demba Ba som är cup-tied med Newcastle. Startelvan lär vara ganska lik den som spelade uppe i Liverpool.


Jag tycker Basel har fin segerchans här. Är ett bra lag har man visat i EL, starka hemma och Chelsea borde prioritera ligan högre.

Över två gånger pengarna på Draw no bet tycker jag är ett okej odds på Basel. Får 3-Units av mig.
Spela på Bet365 och få Upp till 1000 kr i spelkrediter
Fotboll

Basel – Chelsea

  • Datum:
    25 apr 2013
    21:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Internationell
  • Liga: Europa League
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här