Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Torsby IF – Rottneros IK

Då va det dags för ännu en match i Div 4 som jag tycker mig ha hittat överodds.

Har tidigare fått lite ris för att jag tappar värde i mina dubbelgarderingar. Därför kommer idag en rek på raka 2:an. Där jag även har x2 med på några roliga kuponger. Dagens match står mellan Torsby IF och Rottneros IK.

Torsby IF var ett bottenlag förra säsongen och fick kvala för att hålla sig kvar i 4:an. De inledde med ett kryss i premiären, dagens match där Rottneros egentligen skulle haft hemmaplan men då deras plan ännu inte är spelklar flyttades matchen till Torsbys konstgräsplan. Något som Rottneros spelat bra på. De gillar att rulla boll och detta underlag tror jag kan gynna dem.

Rottneros kryssade i premiären borta mot Skattkärr på konstgräs. Skattkärr anser jag är snäppet bättre än Torsby och Rottneros har inför dagens match en mycket stark trupp med sig och inga skador eller skavanker. Torsbys läge inför dagens match har jag ingen koll på, men även om de ställer upp starkast möjliga lag så kommer de inte att vinna.

De möttes under försäsongen på samma plan, då slutade matchen 3-1. Rottneros hade då en väldigt tunn trupp och spelade med några som inte genomfört en enda träning under säsongen. Den matchen sa mer om Torsbys kvalité än Rottneros. Torsby känns ganska uddlösa och kommer få det mycket tufft mot Rottneros tunga offensiv.

Torsby kan lyckas kämpa till sig ett kryss men inte mer.

Dagens match slutar 1-3 till RIK denna soliga eftermiddag.
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Fotboll

Torsby IF – Rottneros IK

  • Datum:
    27 apr 2013
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Div 4 Värmland
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Ace 2013-04-28 00:05

Okej, tack för hjälpen! Ska nog hålla mig till allsvenskan också:-/

Tomte 2013-04-27 22:19

Ace, vet inte om du hittat det men lyckades googla fram resultatet: 1-1

http://www.everysport.com/sport/fotboll/fotbollsserier-2013/division-4-herr/vaermland/59604 - ingen aning om det är någon typ av liverapportering eller om det bara är resultat. Håller mig till Allsvenskan själv :-)

Ace 2013-04-27 15:54

Kan man följa resultatet live någonstans?

Tallroth 2013-04-27 11:44

OBS!! Reken är ej på x2 utan raka 2:an... Vet ej hur jag ändrar?.. Om admin har möjlighet ser jag gärna att ni ändrar. Tack!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td