Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Orebro – Varbergs BoIS

Örebro tar emot Varbergs Bois hemma på Behrn Arena, måndag 19:00.


Örebros matcher hittills i superettan:

Örebro 2-0 IFK Varnamo
Örebro 3-0 GIF Sundsvall
Hammarby 2-1 Örebro


Varbergs matcher hittills i superettan:

Varberg 3-1 GAIS
Jönköpings 2-1 Varberg
Varberg 0-4 GIF Sundsva


Varberg åkte på storstryk av Sundsvall i senaste omgångenl (som har blivit krossade av andra lag tidigare) och man åkte på två röda kort. Detta innebär att backen Fredrik Björk är avstängd, Kujtim Bala (mittfält) är också avstängd, två startspelare alltså. Örebros hemmaspel mot liknande motstånd har hittils fungerat riktigt bra då man lyckas trycka tillbaks dem ordentligt. Man misslyckades mot hammarby eftersom hammarby är ett riktigt bra lag, då kan man inte dominera på bortaplan. Örebro spelade naivt och trodde att man skulle kunna pressa tillbaks hammarby på sin hemmaplan men blev straffade direkt eftersom de stod så högt med sin backlinje. Hemma mot Varberg däremot tror jag man har stora möjligheter att lyckas spela det spelet man vill spela, de två tidigare hemmamatcherna har slutat med 2 och 3 - 0 för ÖSK och man har ett anfall som är för bra för superettan. I Örebro ser skadeläget bättre ut än någonsin då man har alla spelare tillgängliga och det blir lyxproblem för Peo Ljung att ta ut startelvan. Chansen för att man skall vinna med minst två mål ser jag som stor men jag safar ändå lite och spelar -1, att vinna matchen skall inte vara några problem för Örebro.

Spelar -1 till 1.98 @ pinnacle.
Fotboll

Orebro – Varbergs BoIS

  • Datum:
    29 apr 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

V75fahlle 2013-04-28 23:24

kusagwa: aha, tack för klargörandet!

kusagwa 2013-04-28 21:20

V75fahlle du har inte spelat samma. Hans har AH eller tvåvägsshandikapp och vid uddamålsvinst så pushar spelet och ogge får tillbaks sina cash medan ditt spel är -1 EH eller trevägshandikapp och vid uddamålsvinst så förlorar du dina pengar

V75fahlle 2013-04-28 20:35

tack för fin rek!
hittade 2,15 på expekt
Örebro SK - Varbergs BoIS FC
handikapp
1 (-1.0) 2.15 X 3.85 2 (+1.0) 2.55

stn 2013-04-25 23:33

pengarna tillbaka vid vinst med 1 mål tycker jag gör spelet givet, ryggat

Philjay 2013-04-25 15:45

väl utförd rek, jag är lite inne på att örebro kommer vara ett topplag iår och varberg kommer få det väldigt kämpigt.
med 2 avstängningar i bortagänget så kommer de inte ha en chans.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här