Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Osters – IFK Goteborg

Motivering: IFK Göteborg har hittills haft Allsvenskans bästa försvarsspel och spelat väldigt, väldigt stabilt i alla matcher. Varken Helsingborg, Elfsborg eller Häcken har kunnat rå på formstarka Göteborg. IFK Göteborgs spelare är råtaggade att vinna matchen och vet om tyngden att vinna den här matchen och med Mikael Stahre som är en väldigt bra mental coach utöver hans taktiskt egenskaper kommer Göteborg komma med rätt inställning till matchen för att vinna. Med allsvenskans bästa försvar och goda form bör inte IFK Göteborg ha några problem att vinna med rätt inställning.

Bäst odds just nu

Öster:
Bromma 2-2 Östers IF
Östers IF 1-1 Helsingborg
Syrianska FC 0-1 Östers IF
Östers IF 2-0 BK Häcken
Malmö FP 2-0 Östers IF
Östers IF 1-3 Elfsborg

Har inlett Allsvenskan förvånansvärt starkt, man har fått med sig bra resultat emot Sveriges topplag Häcken och Helsingborg. Matchen mot Häcken var väldigt imponerande där man spelade enligt skolboken och vann rättvist. Sedan bar det av till Malmö där man hade tappat sitt spel helt, Malmö körde över Öster. Mot Elfsborg senast spelade man sin sämsta match hittils, trots det fick man ett oförtjänt mål men klass-skillnaderna visade sig tydligt och det var inget snack om att Elfsborg var det bättre laget. Spelet Öster visade upp var inget som lovade gott inför Svenska Cupen.

IFK Göteborg:
BK Häcken 0-3 IFK Göteborg
IFK Göteborg 2-0 Bromma
Elfsborg 0-0 IFK Göteborg
IFK Göteborg 2-0 Syrianska FC
Åtvidabergs 1-2 IFK Göteborg
IFK Göteborg 1-1 Malmö FF

Serieledarna har hittat formen med ett extremt starkt försvarsspel där man leder Allsvenskan rättvist. Det ser väldigt stabilt ut bakåt när Göteborg spelar och framåt har man kvicke Hysen och David Moberg Karlsson som är lysande på kontringsfotboll. Men man har även haft ett väldigt framgångsrikt press-spel i matcher där det behövts. I matchen mot Malmö senast så lämnade Mikael Dyrestam på vänsterkanten återbud precis innan match och Hjalmar Jonsson gick in istället, på samma vänsterkant sen så trollade Rantie sig förbi och gjorde hål på Göteborg genom ett solomål. I sista sekunden kvitterade dock Göteborg, ett kvitteringsmål som måste stärkt laget enormt att det ger utdelning att kämpa in i det sista.

+ IFK Göteborg har inga skador i försvaret som tidigare förutspåtts. Mikael Dyrestam, Bjärsmyr, Adam Johansson och Kjetil Waehler ska alla vara tillgängliga.
+ Öster har förlorat senaste två matcherna och självförtroendet har fått sig en törn, samt att spelet senast såg riktigt illa ut.
+ IFK Göteborgs breda trupp har tre dagar mer vila i kroppen än Öster som måste skaka av sig förlusten och ladda om på bara två dagar.
+IFK Göteborg kommer till Växjö med riktigt bra självförtroende iochmed att man lyckades få in ett mål i sista sekunden mot Malmö hemma.

- Öster har fått med sig bra resultat hemma
- Risk för kryss

Spelvärt ner till 2.0
Att IFK Göteborg ska vinna utan att släppa in mål är också spelvärt till 3.50 på Betsson.
Fotboll

Osters – IFK Goteborg

  • Postad:
    29 apr 2013
    14:10
  • Rekare: stn
  • Spel: 2
  • Insats: 200,00
  • Odds: 2,32
  • Spreadsheet: Spel
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    01 maj 2013
    13:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Swedish Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pilkast 2013-05-04 02:18

Var är sheetet för rekarna här på sharps?

stn 2013-05-01 20:20

Ett spel är aldrig helt riskfritt, men kul att du ryggade och grattis till vinsten

nordnet 2013-05-01 18:47

Jag drog snabbt CASH med din rek idag. fantaskiskt helt riskfritt dessutom. JÄTTE GRYMT.

stn 2013-05-01 16:36

Slut 1-4 och en säker vinst. Kändes aldrig i första halvlek efter 1-0 men i andra halvlek så kämpade Öster enormt och lyckades Öster grisa in ett mål efter femte hörnan på rad, när Hysén gör 1-2 bara någon minut efter så går luften ur Öster och Göteborg kan enkelt spela ut motståndet.

Migge 2013-05-01 15:41

Klockren rek & säker vinst!

Kalastomte 2013-05-01 09:41

Ryggar!

Mada92 2013-04-30 09:52

Bra rek, med länk tills oddsportal, lägsta spelvärde och bra insyn i lagen. Ryggar

patrik_g 2013-04-29 22:05

Grymt. Rygg!

Tomte 2013-04-29 15:17

Solklart spel. Har spelat samma och hade börjat skriva på rek - nu slipper jag skriva klart den :-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td