Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay

Rekar här en dubbel som jag tror stenhårt på inför morgondagens tennis i Portugal.

I den första matchen har vi gamla räven Tommy Robredo som har hittat den gamla goda formen återigen. Han har kommit tillbaks från skada och jag har sett en del träningsvideos från hans "rehabilitering" och jag måste säga att han har en imponerande fysik.
Robredo spelar här på favorit underlaget grus mot en holländare som har kvalat in sig i denna 250 ATP turnering (den svagaste sorten av turneringar på atp touren). Haase har lirat lite i skymundan på gruset i år och har helt ok statistik på underlaget (6/3) men både vinsterna och förlusterna har kommit mot motståndet som är svagare än Robredo.

Robredo har också 2-0 i inbördes möten där han tog båda matcherna i raka set. Jag såg Robredos match igår som gick till 3 set och han tappade för mycket i början av matchen men kom tillbaka och vann den ändå, trots 1-set underläge. Det visar på styrka att aldrig vika sig. Mannen har inga problem att klara av långa matcher om man säger så.

Robredo är flera nummer större och vill ha alla ATP ranking poäng han kan få så jag tror på seger här tillsammans med...

____________________


Min käre lirare Wawrinka, som efter en snöplig förlust i Monaco mot Tsonga jagar toppformen och revanschen här inför Franska Öppna. Han möter Albert Ramos-Vinolas från Spanien. Jag har rekat Wawrinka tidigare och är säker på att han är en top 8-10 spelare när han får spelet att stämma. Det verkar också som han är på rätt väg och han har slagit flera top 10 spelare på grus i år. Kan komma in en skräll på honom i Franska Öppna tror jag, såvida han inte får möta Nadal eller Djokovic tidigt.

Hans motståndare, Ramos-Vinolas har som bäst slagit Nishikori på grus i år, och det ska nämnas att Nishikori är verkligen ingen grusspelare av högsta klass.

Deras inbördes möten är 3-0 till Wawrinka där det senaste mötet ägde rum tidigare i år på grus, där Stan vann i två raka tuffa set. Tror på liknande matchbild här med, men att Stans kapacitet blir avgörande i de tuffa duellena och i baslinjespelet.

______________________

Dubbeln Robredo & Wawrinka liras på pinnacle till 1.89 ! handikapp kan vara intressant, speciellt på Robredo då jag tror att hans match inte blir lika jämn som Wawrinkas, men jag kör en rak dubbel ! Lycka till
Parlay

Parlay

 • Postad:
  01 maj 2013
  20:22
 • Rekare: Exet
 • Spel: 1 2
 • Insats: 600,00
 • Odds: 1,89
 • Spreadsheet: Allt möjligt
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  02 maj 2013
  16:00
 • Sport: Parlay
 • Land: Parlay
 • Liga: Parlay
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

faremisch 2013-05-02 21:07

Tack för rek. ryggade den.

Exet 2013-05-01 20:26

jaha dethär blev ju heltokigt. Men reken gäller som sagt Robredo & Wawrinka. Vet ej hur man ändrar en rek eller om det ens går att göra?

Datum: 2013-05-02
Tid: 16.50
Sport: Tennis
Land: Portugal
Liga: Tennis
Match: Warinka S. - Ramos A & Robredo T - Haase R.
Period: ft

Spel:
Insats: 600.00
Odds: 1.890
Bolag: Pinnacle
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här