Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

MyPa – Honka

MyPa vs Honka

Dags för maj månads första rek och det blir i matchen MyPa - Honka i Veikkausliiga.

Två rätt målsnåla lag som möts där bortalaget Honka inte lyckats göra mål ännu på sina tre första matcher men däremot släppt in fyra mål. MyPa har haft lite bättre med målproduktion då man gjort två mål på sina tre första matcher och släppt in tre.


Nuvarande form för MyPa: 1-1-1 2:3

14.04.13 KuPS - MyPa 1 - 1
21.04.13 MyPa - FC Inter 1 - 0
29.04.13 HJK - MyPa 2 - 0

Nuvarande form för Honka: 0-1-2 0:4

13.04.13 TPS - Honka 2 - 0
22.04.13 Honka - HJK 0 - 2
28.04.13 VPS - Honka 0 - 0


Tidigare möten i år:

09.04.13 MyPa - Honka 0 - 1 (finska cupen)
06.03.13 MyPa - Honka 4 - 1 (ligacupen)
30.01.13 Honka - MyPa 2 - 2 (ligacupen)

MyPa är ute efter revansch efter 0-1 förlusten i finska cupen den 9:e April idag och jag tror att dom nog kommer att få det och skulle inte förvåna mig om det blir omvända siffror idag för MyPa. Jag skulle inte dra för stora slutsatser av ligacupsmötena då det var så tidigt på säsongen och trupperna inte var samspelta eller ens samma som spelar idag.


MyPa:
Mypa har idag Riku Heinonen (mittfältare) och Eetu Kaipio (mittfältare) samt Yannick Salmon (försvarare) på skadelistan. Tränaren Mika Lehkosuo har dock gått ut och sagt att han förväntar sig nån form av rotation i truppen till dagens match men inte exakt vilka spelare det gäller.


Honka:
Honka saknar åtminstone Tim Väyrynen (anfallare) vilket är ett stor avbräck när det kommer till den offensiva delen. Younnes Rahimi (anfallare) har varit och provspelat för PSV Eindhoven i veckan som avslutades i fredags så det är ännu oklart om han kommer att vara delaktig i dagens match vilket ännu är ett offensivt avbräck för Honka. Detta skulle i så fall innebära att man bara har en renodlad anfallare att tillgå i Kastriot Kastrati. Ilari Äijälä (försvarare) är tveksam till spel. Walter Viitala som höll nollan mot VPS senast lär fortsätta i mål.


Slutsats:
Honka har ett bättre lag än vad säsongsstarten visat, detta gäller främst mittfältet och försvaret. Deras svagaste punkt är helt klart anfallet. MyPa har visat att dom kan göra mål men också hålla hålla tätt bakåt, miffältet är kanske deras svagaste punkt då dom har svårt att styra spelet och hitta fram med dom där avgörande passningarna.

Tror vi kommer att få se en mycket målsnål match idag och en knapp MyPa seger, säg 1-0 eller 2-0 för en halvpush. Så 1.90 hos 188Bet är värt en slant tycker jag.


Summering:

+ Skador i anfallet hos Honka.
+ Två målsnåla lag.
+ Walter Viitala i målet för Honka hade en riktigt bra match senast mot VPS.

- Tidigt MyPa mål och finns risk att Honka klappar ihop.
Fotboll

MyPa – Honka

  • Datum:
    05 maj 2013
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Finland
  • Liga: Veikkausliiga
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Pacman 2013-05-05 20:26

Jupp, blev 1-0 till MyPa efter mål i 81:a minuten av Sihvola. Rätt jämn match utan direkta farligheter så analysen var rätt spot on denna gången

stn 2013-05-05 19:29

Där satt den, tack.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td