Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Federer R. – Nishikori K.

Dagens andra rek ifrån Madrid:


Spel: Nishikori K. (Jpn) - Federer R. (Sui)
Startar: Ungefär 16.35 men förmodligen senare då de alltid är för optimistiska med tiden.
Spel på: Under 21.5 games i matchen.

Här lirar Nishikori från Japan mot Federer och jag tror på en relativt kort tillställning i denna drabbning.

Nishikori: 3 vinster och 1 förlust på grus hittills i år och 7 vinster och fyra förluster föregående år. Som statistiken visar är japanen ingen grusspelare av högsta rang. Ett långsamt underlag vilket grus är försämrar hans enda vapen, vilket är de snabba tillslagen. Dessutom står det en Federer på andra sidan som kan göra lite som han vill, oavsett underlag. 18 vinster och 6 förluster totalt i år och Nishikori har gett och blandat friskt.


Federer: Spelar aldrig mycket på grus och förra matchen mot Stepanek var faktiskt hans första grusmatch i år. Stepanek avfärdades dock relativt enkelt i två raka set. Behöver inte säga nåt om Federer då alla vet hans kapacitet. Nämner bara att det är inte långt kvar till Franska Öppna och han måste gå långt här för att kunna slipa på sitt grusspel i matchsituationer. Han är också förra årets vinnare av denna turnering så mycket poäng står på spel för hans del (ytterligare motivation för att spela sin bästa tennis).

Inbördes möten: 1 möte tidigare där Federer vann inomhus i två raka set. 6-1 6-3 (16 game totalt). Tror på en hårdare match här, dock så kommer nästan garanterat Federer att bryta Nishikori minst en gång per set, vilket innebär att han måste hålla sin serve för att spelet ska gå in. Tror på 6-4 6-3 idag och en komfortabel vinst för Federer.

+ Federer jagar formen
+ Viktiga poäng på spel
+ Nishikori Passar Federer
+ Nishikoris spel passar inte grus

Under 21.5 game liras till 1.935 hos Pinnacle ! Värt ner till 1.8 ungefär tycker jag. Snart spelstopp så skynda om ni vill vara med
Tennis

Federer R. – Nishikori K.

  • Postad:
    09 maj 2013
    16:11
  • Rekare: Exet
  • Spel: UNDER 21.5 game
  • Insats: 250,00
  • Odds: 1,94
  • Spreadsheet: Allt möjligt
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    09 maj 2013
    17:00
  • Sport: Tennis
  • Land: Spanien
  • Liga: Tennis
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Exet 2013-05-09 18:00

Ja federers första usla set förstörde mer eller mindre spelet. Missar man vart annat slag så ska man inte vinna de settet. Synd att han verkar hitta formen nu i andra..
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td