Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Haas T. – Ferrer D.

Bra dag igår med en fin Youzhny vinst för 4x pengarna satt fint och nu hoppas vi hamna på samma spår idag.

Dagens fösta rek (Kan komma fler):

Spel: Haas T. (Ger) - Ferrer D. (Esp)
Startar: Ungefär 17.00 men förmodligen senare då de alltid är för optimistiska med tiden.
Spel på: Tommy Haas

En tuff match redan i 16delen här i Madrid. Ferrer favorit på förhand vilket inte är förvånande med tanke på hans ranking (4a) men jag tycker att flera saker pekar på annat i denna match.

1. Ferrer har inte presterat lika bra som alltid. Stortorsk mot Wawrinka i Oeiras finalen och oväntat motstånd i första rundan här i Madrid där Istomin gav upp i andra sett. Stålviljan Ferrer har på planen har hållit honom kvar i flera matcher i år.

2. Tommy Haas har jag följt sedan Munchen turneringen som han vann och jag måste säga att jag aldrig har sett honom bättre än såhär. Stabil i egen serve, få unforced errors och oerhört bra fysik för sin ålder. Vann två raka mot Robredo igår och jag tycker att Robredo och Ferrer är rätt lika i sitt spel.

3. Tommy Haas har många poäng att plocka i denna turnering då han inte var med förra året. Vi som vet att man försvarar sina poäng från närmast föregående år vet att Haas har många poäng att tjäna här. En top 10 placering är inom sikte och fortsätter han såhär så blir jag inte förvånad om han spelar world tour finals i slutet av året (8 bästa är med)

Senaste möte: 2-1 i set till Ferrer på hardcourt i Maimi.


Förväntad matchbild: Ferrer kommer att pumpa på med framförallt hans forehand och styra spelet när han kan. Haas kommer förmodligen börja försiktigare och fokusera på att hålla sin serve framförallt, för att sedan hitta passerslag och mixa upp med lite volleyspel.


Ferrer har ingen plan B i sitt spel just nu och jag tror att Haas kommer i slutändan hitta ett sätt att bryta Ferrers spel. I grunden är kanske Ferrer lite bättre än Haas på grus men jag tror att dagsformen avgör idag. Det kommer att bli en jämn match och 3 set är inte alls omöjligt här men jag hittar större värde i en rak vinst på Haas som finns till 2.77x på Pinnacle. Går in med medelinsats.

Spelvärt ner till 2.4-2.5 tycker jag. Går man ner lägre än så är överspelet att föredra. Lycka till !!
Tennis

Haas T. – Ferrer D.

  • Postad:
    09 maj 2013
    11:10
  • Rekare: Exet
  • Spel: 1
  • Insats: 250,00
  • Odds: 2,77
  • Spreadsheet: Allt möjligt
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    09 maj 2013
    17:00
  • Sport: Tennis
  • Land: Spanien
  • Liga: Tennis
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

ricky 2013-05-09 11:44

Ryggar till 2.9 på Pinnacle!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td