Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Norrkoping – Elfsborg

I den här matchen möts två offensiva målglada lag. Norrköping tar emot Svenska mästarna på hemmaplan och det kommer att bli en fotbollsfest. Förra året spelade elfsborgs över 2.5 mål i 73.3% av matcherna på bortaplan samtidigt som Norrköping hade exakt samma procentuella siffra, fast på hemmaplan. Dvs 73.3% av matcherna slutade över 2.5 mål i Norrköping.

Om vi ser till iår så har 100% (3 matcher) av Norrköpings hemmamatcher slutat över 2.5 mål och ser vi till Elfsborg så har man däremot hållt igen på bortaplan och där har endast 33% (1 av 3 matcher) slutat över 2.5 mål.
Men då ska man ha i åtanke att man mött tre väldigt defensivt inriktade lag på bortaplan iochmed Öster, Kalmar och Kalmar.
Båda lagen kommer ge över hundra procent för att gå mot seger i den här matchen.

Norrköping
Norrköping 1-4 Helsingborg
Syrianska FC 3-1 Norrköping
Norrköping 4-2 BK Häcken
Malmö FF 1-1 Norrköping

Starka Norrköping slutade femma förra året i Allsvenakan och har byggt vidare på sitt starka lag. Man spelar ett rakt och tydligt spel med en offensiv tyngd i laget, i år har dock försvaret varit mer svajigt än förra året. Vilket dock bådar gott för vårat spel eftersom anfallet i Norrköping har fortsatt att ösa in mål framåt. Det har verkligen lossnat för Norrköping offensivt samtidigt som försvaret har skavanker.

Elfsborg
Kalmar 1-1 Elfsborg
Elfsborg 2-0 Djurgården
Östers IF 1-3 Elfsborg
Elfsborg 2-1 Mjällby AIF

Svenska mästarna behöver inte någon nämnvärd introduktion. Har börjat målsnålt och tufft men det har i senaste matcherna släppt för Boråslaget och man har hittat tillbaka till att vinna matcher. Nu vann man även på gräs mot öster överraskande nog. Nyförvärvet Bangura har haft det lite tufft i inledningen men nu har han äntligen fått göra mål i matchen mot Öster. Även om Bangura aldrig varit ororlig, det har i vilket fall inte synts på hans spel iallafall, han är ett geni med bollen och är väll bara en tidsfråga innan han kommer in i formen han hade i AIK.

+Två målglada lag
+Plastgräs i Norrköping vilket gynnar Elfsborgs spel
+Båda lag kommer gå för seger
+Elfsborg har svårt att hålla tätt på bortaplan
+Norrköping är väldigt starka hemma
+Inga avstängningar

-Stefan Ishizaki är skadad
-Osäkert skadeläga i Norrköping, positiva besked änsålänge
-Tidig rek

Jag nyper 2.12 alla dagar i veckan med matchens förutsättningar. Oddset bör ligga runt 1.75, anser det spelvärt ända ner till 1.80.
Fotboll

Norrkoping – Elfsborg

  • Postad:
    07 maj 2013
    10:32
  • Rekare: stn
  • Spel: ÖVER 2.5
  • Insats: 200,00
  • Odds: 2,12
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    10 maj 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

hardballs 2013-05-11 02:05

Nice när rekskaparen lägger in resultat.

stn 2013-05-10 20:53

Slut 1-2

Såg tyvärr inte matchen, får kika repris imorgon.

Men grattis till oss båda v75fahlle

V75fahlle 2013-05-10 19:00

Thorvaldsson startar ej. Jag avstår detta överspel nu i och med detta. Testar ist en liten slant på Elfsborg till 2,20 (expekt)

stn 2013-05-07 11:09

http://www.nt.se/nyheter/?articleid=8537363

Verkar inte vara någon fara med Thorvaldsson, bara en blödning och med en veckas vila kommer han med största sannolikhet att spela, mycket ska hända för att han inte ska spela.

Är också sugen på en etta, alldeles för högt odds, men hänger mycket på om Norrköpings anfallare startar eller inte. Vi alla vet dock vad Elfsborg går för på plastgräs och med ett svajigt försvar känns över 2.5 mål väldigt, väldigt spelvärt. Speciellt med tanke på båda lagens imponerande statistik över 2.5 mål på bortaplan för Elfsborg respektive på hemmaplan för Norrköping.

Tack så mycket

Tomte 2013-05-07 10:59

Intressant. Själv väntade jag in skaderapporterna - Khalili är väl borta men Thorvaldsson är väl osäker såvitt jag vet - han är viktig minst sagt. Med tanke på att Stuhr Ellegaard är också är skadad så är nog spelet bra, men själv avvaktar jag trupperna. Är lite sugen på hemmaseger också. Lycka till med spelet hur som helst :-)

stn 2013-05-07 10:42

http://www.betbrain.com/football/sweden/allsvenskan/ifk-norrk-ping-v-if-elfsborg/#!/odds/over-under/full-time-excluding-overtime/

Bäst odds just nu
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td