Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dimitrov G och Anderson K – Baghdatis M och Melzer J

Turnering: Rom ATP
Underlag: Grus
Spelstopp: 14.30
Vinnare 2012: Nadal

Spelar en dubbel med två herrar som har gjort bra ifrån sig den senaste tiden.
_____________________

Kevin Anderson (RSA) - Jürgen Melzer (AUT)
2-väg - Vem vinner?
Valt spel: Kevin Anderson (RSA) 1.57


I den första matchen möts Kevin Anderson och Jurgen Melzer i den första omgången i Roms ATP. Anderson, har 6 vinster och 3 förluster hittills i år på grus där senaste förlusten kom i en jämn drabbning mot Berdych. Mannen är svårbruten då han har en oerhört stark serve och bra baslinjespel. Är man svår att bryta blir det psykiskt jobbigt för motståndaren i längden.

Melzer har 2 vinster och 5 förluster på grus i år och han har faktiskt bara spelat 13 grusmatcher de två senaste åren, vilket säger lite om hans tycke om underlaget. Han torskade här i Rom i första omgången förra året och i år har han inte presterat i närheten av sitt potential. Han har helt ok grundslag men en relativt tam serve som visar sig än tydligare på grus.


Dessa två herrar borde vara rätt så lika i sitt grundspel men formen talar sitt tydliga språk i förmån för Anderson. Dessutom har Anderson bokstavligt talat esset i rockärmen som är just han serve. Tror på två raka till Anderson här men håller mig till den raka segern.

_____________________


Marcos Baghdatis (CYP) - Grigor Dimitrov (BUL)
2-väg - Vem vinner?
Valt spel: Grigor Dimitrov (BUL) 1.30


Ja vad ska man säga här. Vi som har någorlunda koll på tennis har väntat på att underbarnet Dimitrov ska blomma ut, och det verkar som det verkligen är på väg nu. Slog ut Djokovic senast i Madrid där Djokovic förvisso var distraherad under matchen men bedriften ska inte tas ifrån Dimitrov. I Monte Carlo pressade han Nadal i tre set och han åkte senast ut i en tuff tresettare mot Wawrinka (som är en av de bästa spelarna på touren just nu i mitt tycke). Dimitrov har allt som krävs för att vara en absoluta toppspelare och de senaste resultaten visar en kontinuitet av bra prestationer, vilket krävs i toppen.

På andra sidan banan ser vi Baghdatis. Bagh har 10 vinster och 11 förluster hittils i år och har lyckats bättre i dubbelspelet än i singel (!). 0 vinster på grus i år och stryk i första omgången mot Robredo och Korolev. Baghtatis spel räcker inte till på grus på långa vägar just nu och han ser helt non chalant ut på banan. Sponsorpengarna verkar räcka för honom ser det ut som. Samtidigt möter han en motståndare full av självförtroende och hunger att visa upp sig. Nej detta kan bara sluta på ett sätt, i två set...till Dimitrov


_______________________

Väljer att lira Dubbeln Anderson & Dimitrov till härliga 2.04 på bwin. Spelvärt till runt 1.90 i mitt tycke.
Tennis

Dimitrov G och Anderson K – Baghdatis M och Melzer J

  • Postad:
    12 maj 2013
    01:27
  • Rekare: Exet
  • Spel: 1
  • Insats: 500,00
  • Odds: 2,04
  • Bolag: BWIN
  • Datum:
    12 maj 2013
    14:30
  • Sport: Tennis
  • Land: Italien
  • Liga: Tennis
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td