Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Kalmar FF – AIK

AIK kommer till Kalmar och tar man med sig sitt spel man hade mot Göteborg kommer detta att vara busenkla poäng för Stockholmslaget. Men, det kommer bli en extremt tuff match, Kalmar kommer vara tuffare och mer påkopplade än vad Göteborg var senast mot AIK. Dock är AIK ett klart bättre lag trots den knackiga inledningen, det är ren och skär klass-skillnad på lagen. AIK har nu vind under vingarna sedan den extremt viktiga ödesmatchen mot Göteborg senast, förlust där och jag tror att AIK hade gått ner i en djup svacka. Nu ser dock allting väldigt ljust ut för AIK.

Inbördes möten i Kalmar
1-2 Kalmar - AIK 2012
1-0 Kalmar - AIK 2011
0-3 Kalmar - AIK 2010
0-1 Kalmar - AIK 2009

Bäst odds just nu - BetBrain.com

Kalmar:
1-2 Halmstads BK - Kalmar
0-0 Kalmar - Åtvidabergs
1-1 Gefle - Kalmar
Ligger på en oförtjänt 5e plats i Allsvenskan, tabellen ljuger aldrig säger man men tabellplaceringen matchar verkligen inte det spel Kalmar visat upp hittills. Senaste hemmamatchen tog Kalmar emot Åtvidaberg och trots att motståndarlaget fick spelare utvisad redan i den 20:e matchminuten så var Åtvidaberg det klart bättre laget och var närmare än vinst än vad Kalmar var.

Borta i Gefle var det precis att man fick med sig en pinne, Gefle var en hårsmån ifrån att plocka hem 3 pinnar i matchen. Gefle var dock väldigt ineffektiva och fick inte in bollen trots flertalet klara målchanser som ska vara mål.

AIK:
1-2 Gefle - AIK
3-3 AIK - Halmstad BK
3-1 AIK - IFK Göteborg

Har inlett året dåligt för att vara en storklubb som AIK, man var inte alls fokuserade i Svenska Cupen och åkte ut med buller och bång. Sedan har man inlett svagt i Allsvenskan och haft en del tunga resultat emot sig. I början av säsongen har anfallet varit problemet, spelet har gått alldeles för långsamt upp i anfallsspel och det har aldrig mynnat ut i någon farlig målchans. Istället har man släppt in enkla mål bakåt. Matchen mot Åtvidaberg är ett väldigt bra exempel.

Mot Malmö var man dock mycket, mycket bättre men väldigt ineffektiva och fick mål emot sig i slutminuten och Malmö drog det längsta strået i den här matchen och fick med sig 3 poäng på i stort sett sin enda målchans. Mot Halmstad sedan så visade AIK exempel på hur bra man egentligen kan vara, dock så läckte försvaret och Halmstad straffade AIK hårt. Matchen mot Göteborg sedan var helt fantastisk från AIK's sida, även om Göteborg inte var helt påkopplade ska man inte ta något ifrån AIK.
Man genomförde matchen lysande försvars och anfallsmässigt, på det sättet vi är vana att se AIK.

+AIK har vänt den negativa trenden till något väldigt positivt
+AIKs anfall har verkligen fått fart och senaste matcherna varit allsvenskans bästa
+AIK har bra facit i Kalmar

+/- Ivan turinas bortgång, osäkert hur detta påverkat laget, rent spelmässigt positivt i förra matchen.
+/- Henok Goitom skadad, inte imponerat senaste matcherna dock

-Risk för kryss, Kalmar har trots dåligt spel lyckats få med sig resultat
-AIK har match på måndagen igen, dock vänskapsmatch men osäkert om spelarna har den här matchen i bakhuvudet.

AIK har sett väldigt starka ut senaste tre matcherna, visat upp sin rätta kvalité igen. Kalmar har fått med sig oförtjänta poäng för länge nu, men mot AIK kommer klass-skillnaderna att visa sig och avgöra. Oddset ligger alldeles för högt eftersom Henok Goitom är skadad, personligen tycker jag Goitom varit väldigt osynlig senaste matcher och inte alls bra. Därför anser jag att 2,60 i odds är väldigt, väldigt spelvärt. Skulle spela det ända ner till 2.40
Fotboll

Kalmar FF – AIK

  • Postad:
    11 maj 2013
    22:04
  • Rekare: stn
  • Spel: 2
  • Insats: 250,00
  • Odds: 2,60
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    12 maj 2013
    15:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

stn 2013-05-12 19:26

AIK har tappat sitt spel helt som man haft mot Göteborg och är ärligt talat usla, Kalmar vinner rättvist.

Slut 2-1

abber 2013-05-12 10:57

hoppas att du har rätt... det kan räcka med att Nabil o Martin gör en bra match för att spelet ska sitta.
Jag är nöjd så länge aik tar 3 poäng. Lycka till!

stn 2013-05-12 02:34

Tack för dina tankar kring spelet, uppskattas som fan

Jag säger inte att Goitom är är värdelös eller oviktig, min poäng är bara att jag tror att KariKari kommer göra ett minst lika bra jobb som Goitom gjort eftersom jag personligen tycker att Goitom sett blek ut.
Blir väldigt intressant att se imorgon hur väl KariKari fyller ut platsen.

abber 2013-05-12 00:37

Njaaa tror inte att goitom har så mycket mer att ge, inte längre... jag tror att karikari o Kennedy kmr att ta varandra lite .
När har goitom varit en av deras viktigare spelare om han spelat så dåligt?
Säger inte att tvåan saknar värde, säger bara att goitom är viktigare än vad du skriver i din rek

stn 2013-05-11 23:58

Jag tittar även på det Goitom inte gör, dvs vilka löpningar han tar, om han ligger rätt i banan, vilka passningsalternativ han skapar genom sin position eller som han skapar till sina medspelare under matchen och jag tycker inte han har varit speciellt bra det senaste - med det sagt håller jag med dig om att han är en av AIKs viktigare spelare, men jag vet om att hans högsta nivå är så mycket högre än det han har visat upp / jag sett från honom det senaste.
Därför tycker jag inte att det påverkar spelet nämnvärt att en extremt hungrig KariKari kommer in istället och vill visa vad han går för i AIK, som är riktigt lovande av det jag sett från honom iår.

Och det jag sett av Kalmar iår så har spelet verkligen varit uruselt, som jag skrev i reken är det väldigt oförtjänt att man har den tabellplaceringen. Att nästan bli överkörda bokstavligt talat av Åtvidaberg på hemmaplan när man har en man kort så är jag inte ett dugg oroad över att AIK kommer plocka hem poäng i Kalmar.

Men imorgon får vi se, charmen med Allsvenskan är att man aldrig sluta förvånas Men i längden gäller det att greppa oddsen som ligger i överkant sett till förutsättningarna.

Ha det gött och lycka till!

abber 2013-05-11 23:45

Även om goitom inte hela tiden syns mest så har han varit en av aiks viktigaste spelare. .. om du sett aiks matcher men missat detta så kan du bara kolla på hur många mål aik gjort med/utan goitom.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td