Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Falkenbergs – IK Brage

Efter en tung start, som alltid när man bestämmer sig för att börja reka matcher, så hoppas jag att det vänder.

Falkenberg har börjat säsongen över förväntan, man har fått ihop 13 p på det 6 första matcherna. Detta trots att man innan säsongen varit nedflyttnings tippade utav många. Han har en ung trupp och fick förra året kvala för att hålla sig kvar i Superettan. Man kommer från säsongen första förlust borta mot Assyriska. Siffrorna speglade inte matchen riktigt då Falkenberg fick flytta fram sista halvtimme och åkte därför på 2 mål i slutskedet. Men enligt mig en rättvis vinst för Assyriska som var snäppet vassare.

Har inte hittat några skadenyheter och förväntar mig därför ungefär samma elva som senast.

Brage som inför säsongen gjort stora satsningar. Med Conny Karlsson vid rodret men även stornamn som Dulee Johnson och Jan Tauer. Senaste matchen mot Bajen såg det stundtals mycket bra ut och man stod emot väldigt bra fram till 60 min då man tappade.

Conny Karlsson:
- Vi är med i matchen 60-65 minuter men sen tappar vi. Sen tror jag vi fårt dyrt betala att vi har spelat match 4 dar tidigare. En match så nära kan vara jättejobbigt för spelarna.
- Efter deras 1-0 mål går luften ur oss, säger Conny Karlsson. En stor eloge till killarna vill jag verkligen ge dom som verkligen bjuder till.


I mathcnen mot Bajen hade man flyttat fram Dulee från sin mittfältsroll till anfallet för att skapa större ytor för store Dragan som förövrigt är avstängd till matchen. Säsongöppningen har varit allt annat än förväntat, med endast 1 vinst och 1 oavgjord på de 6 matcher som spelat ligger man på 4p. Man måste nu börja ta poäng för att

Historia

17.09.12 SUP Brage Falkenberg 1 : 0
22.04.12 SUP Falkenberg Brage 1 : 2
30.07.11 SUP Brage Falkenberg 2 : 2
17.04.11 SUP Falkenberg Brage 0 : 2
23.10.10 SUP Brage Falkenberg 1 : 1
04.07.10 SUP Falkenberg Brage 0 : 2
17.10.04 SUP Brage Falkenberg 1 : 1
27.06.04 SUP Falkenberg Brage 3 : 3

Brage har sedan 2004 ännu inte förlorat en match mot Falkenberg där det slutat med 4 kryss och 4 vinster till Brages favör.

Talar för:
+ Brages senaste match mot Bajen, tendens till fint spel.
+ Historiken
+ Brage måste börja ta poäng
+ Mer rutin i Brages trupp

Talar emot:
- Falkenbergs fina säsongsinledning

Kan vara värt att vänta lite då public förmodligen kommer spela Falkenberg. Men jag hugger till redan nu då jag ser bra värde i spelet. Finner värde i spelet ner till 2.1
Högsta odds

Lycka till om ni ryggar!
Fotboll

Falkenbergs – IK Brage

  • Postad:
    16 maj 2013
    02:08
  • Rekare: Sighurt
  • Spel: 2 +0.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,25
  • Spreadsheet: Rekar
  • Bolag: SBOBET
  • Datum:
    17 maj 2013
    19:20
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Sighurt 2013-05-18 10:58

Tråkigt att Brage ska åka på rött kort så tidigt i matchen och därefter ännu ett till i slutskedet. Tycker att spelet såg ganska bra ut bortsett från detta.

Sighurt 2013-05-16 12:42

Absolut skulle +0.75 vara något, men tror med tanke på Brages poängsituationen att det är allt eller inget som gäller. Man måste börja knipa poäng innan ett fiasko börjar bli ett faktum.

stn, håller med dig angående historiken. Tycker självklart att man ska ta hänsyn till den men absolut inte en avgörande faktor.

Tror vi kommer få se en matchbild där Falkenberg har mycket boll och kommer försöka rulla runt en hel del samtidigt som Brage spelar lågt och går på kontringar. Brage kommer få sina chansen med snabbe Dulee som släpande anfallare som verka hittat sitt rätta senast mot Hammarby. Tror även Brage kommer dra nytta utav sin rutin i laget i matcher som dessa där man möter många unga spelare. Mot Hammarby var man med i matchen fram till Lallet's drömmål som fick luften att gå ut spelarna.

Tack desamma stn!

stn 2013-05-16 12:10

@Donald: Det är ju dock hundra gånger viktigare att se till kvällens förutsättningar än historiken, även om det är en intressant aspekt i det hela.

Har spelat under 2.5 mål i den här matchen, får hoppas våra spel sitter Lycka till Sighurt

Donald 2013-05-16 07:10

Hade definitivt tagit +0.75 istället om jag spelat Brage med tanke på uddamålssegrarna.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td