Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

S. Errani – V. Azarenka

Hej!

Tänkte göra min första rek och jag tänkte sticka ut direkt med ett intressant spel från Roms WTA semifinal mellan Azarenka och Errani.

Azarenka har 5-1 i h2h på Errani. Senast demolerade hon Errani i Doha med 6-2, 6-2. Visst skulle de siffrorna kunna säga en hel del om denna match-up men jag anar oråd i dagens match. Aza har inte sett bra ut alls på gruset i år och igår borde hon ha förlorat mot Stosur med spelet hon visade upp. Det var snarare Stosur som förlorade matchen, inte Aza som vann den. Aza såg trött och oinspirerad ut. Något har varit märkligt med henne hela året tycker jag.

Sedan har jag en viss teori att Aza gör en fuling här och förlorar matchen för att slippa möta Serena som ser orubblig ut just nu. Vore dumt av Aza att försöka spela en final och förmodligen bli utspelad och förödmjukad av en glödhet Serena när Franska Öppna väntar runt hörnet. All fokus borde läggas på att ge järnet i Paris istället. Skulle inte förvåna mig om Aza fejkade en skada som hon har en viss historia av att göra.

Jag tänker inte gå in på statistik rent spelmässigt här och under normala förhållanden skulle jag inte spelat mot Aza mot Errani då hon har det ganska så lätt mot henne i vanliga fall. Men det är vissa faktorer här som får mig spela på Errani.

Azas motivation, form och "hälsa" ser inte ut att vara på topp. Rent taktiskt vore det dumt att ens försöka slå Serena i Rom.
Errani ser riktigt bra ut igen efter en usel vinterperiod. Med en hemmapublik i ryggen ska hon kunna åtminstone kunna ta Azarenka till ett överspel.

Mellan insats på rak seger för Errani. Jag fick den till 3.75 på bet365 men det ska vara spelbart ända ner till 3.20 enligt mig.
Har även lagt en medelinsats på Ö21,5 @2.10 på bet365.

Det är endast 20 min kvar till spelstopp så jag stressade fram infot här. Hoppas någon hinner se det innan dess och tycker min teori är god nog för att prova en slant.


Lycka till om ni ryggar!
Tennis

S. Errani – V. Azarenka

  • Postad:
    18 maj 2013
    13:39
  • Rekare: zimzelen
  • Spel: 1
  • Insats: 3,00
  • Odds: 3,75
  • Bolag:
  • Datum:
    18 maj 2013
    14:05
  • Sport: Tennis
  • Land: Internationell
  • Liga: W BNL SF
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td