Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

S. Peng – S. Arvidsson

Började skriva på denna redan igår när oddset var @3 på Arvidsson men min rek hann inte med 45-minutersgränsen på Sharps.

Finns fortfarande värde på Sofia till och med på 2.62. Peng har 3-2 i h2h där den senaste segern kom i Miami (hardcourt) i år i raka set. Men nu möts de för 3e året i rad här i Bryssel (grus). Första mötet vann Peng i raka set, förra året vann Sofia i raka set.
Båda spelarna har en dålig form just nu(förutom att Peng vann dubbeln i Rom i söndags) men jag anser att Sofias dåliga resultat beror mycket på oturen att få ha mött bättre spelare som även har varit i bra form. Jag tycker också att Sofia är en bättre grusspelare i grunden än vad Peng är.
Detta är en solklar 50/50 match för mig. Med Sofias inledande 3 i odds var det inte mycket att fundera på. Matchen skulle spelas i går men regnade bort, sedan dess har oddset på Arvidsson sjunkit.

2.62 på Bet365 finns. För de som tradar så hittar ni henne till 2.80 på Betfair (2.71 med 5% kommission).

Lär bli en jämn historia detta så ett överspel på 20,5 är också intressant. Finns till 1.83 på bet365.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Tennis

S. Peng – S. Arvidsson

  • Datum:
    22 maj 2013
    11:05
  • Sport: Tennis
  • Land: Internationell
  • Liga: Brussels R1
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td