Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Wolfsburg (W) – Lyon (W)

Champions league final hos damerna där vi hittar de regerande mästarna två år i rad Lyon med Lotta Schelin i spets mot Wolfsburg som gästar europa för första gången.

Lyon är ett Barcelona i sina bästa dagar gånger 10 ungefär eller vad sägs om 129-5 i målskillnad i ligan och 22 raka vinster

40-1 i mållskillnad i Champions League matcherna.

Lyon går även in med rutinen om att tidigare har spelat och vunnit 2 champions league finaler i rad och går för sin tredje för att bli första laget att någonsin vinna 3 år i rad.



Wolfsburg då, ja dem går och vinner tyska ligan med 4 kryss och tre förluster. Lite mer normalt på deras sida att ibland förlora och spela dåligt och alltmer jämt.

Lyon kommer till mathcen utan några störningar på skador medans Wolfsburg kommer utan sin nyckelspelare och mittback som startat samtliga matcher.

Det är även stora frågetecken krings deras landslagsforward Alexandra Popp som har problem med sin ankel, vare sej hon kommer till spel eller inte så är hon inte i toppform.

Hörde även en intervju med både Lotta och hennes tränare och de verkar otroligt fokuserade och ser givetvis inte detta som en paradmatch att bara trolle hem igen, de är väldigt målmedvetna och har rutinen att vinna alla matcher, och med mycket, de slappnar alldrig av och ger alltid allt och vill framåt hela tiden, ett totalt överlägset kollektiv i en mix av dortmund och barcelona anda !

Man får reka runt lite på sidorna för att hitta de bästa oddsen, själv kör jag mest på BF men marknaden för damfotboll där är relativt låg !

Kommer köra en bankbet till 1.47 rak på Lyon
Samt -1.5 till där jag hittar det bästa oddset, hoppas på runt 2.15-2.25 och det är väl en 9/10 units at least

Kikar även på halvtid/fulltid spelet där jag tror att lyon sätter fart direkt såklart och borrar sig igenom wolfsburgs skadedrabbade mittlås fort så Lyon/lyon till 2.10 cirka är oxå ett härligt lir !


tack och bock good luck
Fotboll

Wolfsburg (W) – Lyon (W)

  • Postad:
    23 maj 2013
    13:30
  • Rekare: Lifehouse
  • Spel: Annat Away
  • Insats: 10,00
  • Odds: 2,12
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    23 maj 2013
    20:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Womens
  • Liga: Champions League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

hampshizzle 2013-05-23 14:28

ryggar, lycka till
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td