Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Djurgården – Kalmar FF

Kalmar gör det bra och ligger på en godkänd femteplats i tabellen. Bara två förluster på tio matcher, men hela fyra kryss gör att man inte riktigt är med längst upp i tabellen. 3-3-1 på dom sju senaste och gjorde en stark insats senast i derbyt mot Öster (vinst 3-1).

Ser bra ut på skadefronten och avstängningsfronten, där man får tillbaka spelare: Sebastian Andersson och Ludvig Öhman tillbaka från skador. Även Emin Nouri som var avstängd senast mot Östers IF är tillbaka i truppen. Skadelista ser ut som följande: Zlatan Azinovic, Jörgen Skjelvik, Tobias Eriksson, Erik Israelsson och Daniel Mendes. Nanne Bergstrands lag finner vi på en femteplats i tabellen.


Djurgården har gått lite bättre sedan tränarbytet, men ligger fortfarande sist i tabellen. Spelade en 120-minuters match i söndags i cupfinalen mot Göteborg, där man förlorade. Den matchen sitter nog i bena fortfarande.

Fick nya skador i den matchen också. Vytas som Arvidsson skadade sig i cupfinalen och det ställer stora frågor kring vänsterbacksplatsen. Petter Gustafsson är inte redo för 90 minuter, därför talar mycket för att Chibsah eller Pedersen kliver in som ytterback. Minus för Djurgården.

Jag tror denna match kommer passa Kalmar bra. Djurgården känner pressen i botten och med hemmaplansfördelen måste man gå frammåt. Kan passa ett kontrande Kalmar. Senast Kalmar var på Stadion blev det 1-1 och det är raden: 2-1-2 på dom fem senaste på Station mellan lagen.

Jag tror på Kalmar här mot ett slitet Djurgården och 2.25 på Draw no bet är helt okej odds.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Djurgården – Kalmar FF

  • Datum:
    30 maj 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td