Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Cleveland Indians (C. Kluber) – Tampa Bay Rays (M. Moore)

Tampa bay rays @ Clevland Indians
Tampa ML: 1,86, HC: -1.5, 2,35
TB pitcher: Moore, (8-0) ERA: 2,21
CLE pitcher: Kluber : (3-3) ERA 4,57

Tampa bays pitcher Matt Moore har gjort en riktigt bra säsong så här långt, åtta starter och åtta vinster. Ikväll kommer han ställa mot Clevland som har American Leagues femte bästa batting lag. Men Moore har spöat bättre lag än Cleveland tidigare. 7 strike outs mot Baltimore, 5 strike outs mot Texas och senast More mötte Clevland ( 4 maj) slog han till med 8 strike outs.Tampa bay har American leagues sjunde bästa batting lag. Båda lagen ser väldigt jämna ut på just den punkten och jag tror att det som kommer skilja lagen åt är pitchers och form.

Om vi kollar på Clevelands pitcher Corey Kluber så är statistiken inte så imponerande. De tre vinster han haft har kommit mot Houston, Kansas och Philadelphia. Av de tre lagen har Kansas det bästa batting laget som är rankat 12a av alla 30 lag. De lag han fått stryk av är Detroit och Minnesota. Kluber har mött Detroit två ggr och det är ingen skam att få stryk av ligann bästa batting lag. Men Minnesota som är rankad 24 av alla 30 lag sticker ut.
Formen för Tampa bay är också ett plus, 5 raka vinster och 6-4 av de senaste 10. Cleveland har vunnit sina 2 senaste matcher men har förlorat 7 av sina 10 senaste. Cleveland har vunnit 17 matcher hemma och förlorat 10. Tampa bay har vunnit 12 borta och förlorat 14.

Ett annat spel i den här matchen som jag också tro det kan finnas värde i är under 8,5 runs till oddset 2.0 på bet365. Jag tror att den linnan ligger lite högt pågrund av att båda lagen har gjort en hel del runs i sina senaste matcher. Tampa bay har mött Miami som är ett av ligans sämsta lag, och Cleveland har mött Cincinnatti som är ett av ligans bättre lag, men Cincinattia har inte ställt upp med sina bästa picthers i de matcherna.

Slutvärdering.
Tror Tampa bay kommer vinna med låga siffror efter att deras Pitcher Matt Moore stänger ned Clevelands anfall. Kommer spela 4 units på Tampa bay ML och 3 units på under 8,5.

Trevlig helg.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Baseball

Cleveland Indians (C. Kluber) – Tampa Bay Rays (M. Moore)

  • Postad:
    31 maj 2013
    20:12
  • Rekare: Faxen
  • Spel: 2
  • Insats: 4,00
  • Odds: 1,86
  • Bet365
  • Datum:
    01 jun 2013
    01:05
  • Sport: Baseball
  • Land: USA
  • Liga: MLB
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

lordagspippi 2013-06-02 16:21

Allt man kan läsa på är ju bra.

Faxen 2013-06-01 00:36

Jasså, jag har ingen erfarenhet av deras sida riktigt. Är det något du rekommenderar?

lordagspippi 2013-05-31 23:47

Två free picks på https://experts.covers.com/ håller med dig här
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td