Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Mallbackens IF – Vittsjö GIK

Lite Nationaldagsfotboll i Damallsvenskan.

Mallbacken är nykomlingar i damallsvenskan och har gjort det bra. Bland annat har de spelat 1-1 på hemmaplan mot starka Tyresö. Det är främst på hemmaplanen Strandvallen som Mallbacken ska plocka sina poäng denna säsong och där de visat sig riktigt starka. Sofie Ahlberg har de haft iväg på landslagsuppdrag vilket är en ung stor talang.
Mallbacken som senast förlorade mot ett starkt spelande Umeå kommer till matchen med vetskapen om att det är en mycket viktig match som gäller mot Vittsjö. Mallbacken har efter den match två mycket svåra bortamatcher kvar på vårsäsongen mot Lindköping och Kopparberg/Göteborg

Vittsjö som förra året gjorde en kanonsäsong som nykomlingar i Damallsvenskan. Laget placerade sig till slut på en 6:e plats. Man har i år inte startat serien så övertygande som förra året, men laget har större kapacitet än tabelläget visar. Vittsjö spelar en anfallsinriktad fotboll med många duktiga anfallare i laget. En spelar att speciellt se upp med är Jane Ross som spelar i Skotska landslaget tillsammans med Mallbackens Hayley Lauder.
Man har inför årets säsong förstärkt med bl.a. Elin Nilsson Kristianstad, Emma Andersson Landsbro, Angelique Sandberg Winther(comeback) samt den duktiga Jane Ross från Glasgow Rangers.

Mallbacken har 2-1-1 på strandvallen med 6 gjorde och 3 insläppta.
Vittsjö har 1-0-3 på bortaplan med 6 gjorda och 11 insläppta.

Vittsjö går som sagt tungt och kryssade hemma mot Piteå 2-2 som Mallbacken hemmaslog med 3-0. Tror matchen kan bli tuff då Vittsjö har mer att ge än de visat så långt denna säsong men att de ska vara favoriter är helt fel!

Tyvärr har Mallbacken lite skadeproblem och startelvan har ej släppts..
Detta gör att jag väljer 1X till 1.75 istället för raka 1:an som även den har kanonodds på Svenskaspel 3.50 mot övriga stora bolag som knappt har 3.00!
Unibet ligger närmast på 1X med sina 1.60 men här får vi alltså 1.75 och jag kör maxinsats på detta spel!

Trevlig Nationaldag folks!
Spela på Svenska Spel
Fotboll

Mallbackens IF – Vittsjö GIK

  • Datum:
    06 jun 2013
    11:07
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Damallsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2013-06-06 16:53

1-3 Slut

Nya tag!

patrik_g 2013-06-06 12:00

Mycket bra rek Redan spelat denna till fina 3.50 hos Svenska Spel.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td