Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

R. Nadal – N. Djokovic

Imorgon smäller det. Matchen som anser vara den riktiga finalen i årets upplaga av Franska Öppna.

Djokovic-Nadal.

Dessa herrar går emot varandra för den 35:e gången, där Nadal leder med 19-15 i segrar. Det är även den 5:e gången dessa möts i Franska Öppna och otroligt nog så har de senare årens suverän Djokovic endast lyckats vaska fram ett enda set från Nadal.

Nadal har länge ansetts som grusets konung och kan väl än idag titulera sig som det. Men Djokovic har vuxit till en gigant inom tennisen som har levererat oavsett underlag. Men det är på just Franska öppna han inte har lyckats riktigt än. Sedan Australian Open har han bara haft Franska Öppna i tankarna. Detta är vad som saknas i skåpet och vinner han detta har han en väldigt god chans att ta hem samtliga Slams detta året vilket endast få har lyckats med under samma år. Mycket står på spel dessutom. Nadal har stormat fram i årets rankingpoäng och med en seger här så finns det goda förutsättningar att han slutar som världsetta när året sammanfattas. En seger här så drar han ifrån rejält. Många har länge förskönat Nadals styrka på grus och att absolut ingen kan slå honom på grus. Den myten har Djokovic på senare år slagit hål på. Både i Nadals egen hemmastad Madrid och nu senast i Nadals paradturnering Monte Carlo bland annat.

En Nadal i toppform hade säkerligen levt upp för dessa odds men Nadal har inte varit på topp i årets upplaga av FO. Han har tappat set mot dussinspelare och har klagat åt höger och vänster på upplägget av årets turnering. Tydligen har han varit irriterad på schemat, trots att vädrets makter har gjort att schemat har fått tightas till. Men enligt Nadal är det arrangörernas fel....

Djokovic har däremot sett ganska så omutlig ut och extremt koncentrerad på det sättet man har sett honom de senaste åren när han varit som bäst. Det enda som kan komma till hans nackdel är väl hans enorma vilja att vinna detta. Men känner man Djokovic rätt så brukar han tända till extra mycket när mycket står på spel.

Djokovic har gått på halvfart ända sedan Australian. Nu visar han mästartakter igen och kommer inte att vika ned sig lika lätt. Jag räknar med att det är Djokovic som håller i taktpinnen och att han än en gång bevisar att Nadal inte är orubblig på grus. Segern i Monte Carlo för 2 månader sedan satte grunden. Nu ska det cementeras för alltid i historieböckerna.

Värde ned till 2.10
Tennis

R. Nadal – N. Djokovic

  • Postad:
    06 jun 2013
    21:55
  • Rekare: zimzelen
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,37
  • Bolag:
  • Datum:
    06 jun 2013
    22:04
  • Sport: Tennis
  • Land: Internationell
  • Liga: M French SF
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2013-06-07 13:34

Härlig Rek Spelade själv Djokovic till (2.20) NB innan match start. Kämpa!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td