Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Varbergs BoIS FC – Falkenbergs FF

Varberg blandar och ger i serien. Efter två raka vinster, har man nu tagit en poäng på dom tre senaste matcherna. Hämtade upp 2-0 underläge mot Hammarby senast, mycket av det berodde på Hammarby utvisningen. Spelmässigt var man inte så bra.

Falkenberg hänger med i toppen av tabellen ännu. Bra gjort med tanke på den trupp man har. Hade bra form innan 1-2 förlusten hemma mot formstarka Sundsvall i veckan.

Skadeläget/avstängningsläget:

Varberg

Varberg saknar sedan tidigare förstemålvakten Peter Dahlberg och försvararen Thommie Persson. Defensive mittfältaren Koroma är alltjämt på landslagsuppdrag och nu saknas även avstängde högerbacken Özdemirok. På plussidan noteras att försvararen Fredrik Björk är tillbaka efter sin avstängning.


Falkenberg

Falkenberg får klara sig utan avstängde mittfältaren David Svensson och anfallaren Stefan Rodevåg - två kännbara avbräck. Laget saknar precis som tidigare Daniel Johansson, Niklas Johansson, Johannes Vall, Emil Jensen och Zlatan Krizanovic. Senast saknades också vårens komet, mittfältaren Niclas Eliasson, men nu är han tillbaka från landslagsuppdraget. Noterbart är att han i den andra landskampen bara gjorde ett kort inhopp så han är troligen ganska fräsch i kroppen. Viktigt med tanke på de två nya avbräcken och nyligen skakade ju Calle Wede och Tobias Carlsson av sig skavanker, liksom reservmålvakten Jesper Hansen.

Tunga avstängningar i Falkenberg och i Rodevåg tappar Falkenberg 7 av sina 19 gjorda mål.

Varför spelar jag underspelet då?

Jo jag tycker underspelet är några tiondelar för högt för att inte testas. Sen har ju Falkenberg tunga avbräck på offensiva spelare i Rodevåg och Svensson. Visst Varberg har en skyttekung i Altemark-Vanneryr (8-mål). Men Falkenberg har bara släppt in sex mål på fem bortamatcher.

2.30 som fyra bolag har just nu, får sig några units av mig här.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Varbergs BoIS FC – Falkenbergs FF

  • Postad:
    15 jun 2013
    13:30
  • Rekare: patrik_g
  • Spel: UNDER 2.5 mål
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,30
  • Bet365
  • Datum:
    15 jun 2013
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2013-06-15 18:26

Synd att 0-3 kom i 87-minuten :(
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td