Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

IFK Goteborg – Djurgardens

Göteborg
3-1 AIK - IFK Göteborg
1-0 IFK Göteborg - Halmstads BK
2-0 IFK Göteborg - Kalmar
1-1 Gefle - IFK Göteborg
2-0 Östers IF - IFK Göteborg

IFK Göteborg har imponerat defensivt iår, med ett väldigt stabilt försvarsspel och ett hårt arbetande mittfält har man gjort det väldigt lätt för anfallet.
Göteborgs framgångskoncept har legat främst i Mattias Bjärsmyrs rutin och ledarskap i backlinjen, men även landslagsmannen Kjetil Waehler som gjort en utmärkt säsong. Tillsammans med JJ och Haglund har man utgjort kanske allsvenskans bästa defensiva spel.
JJ har briljerat i match efter match och har varit Göteborgs bästa spelare, i särklass. Han vinner boll efter boll på mittfältet och visar inte någon hänsyn, kombinerat med väldigt fina pass till anfallet.

Djurgården
5-1 Åtvidaberg - Djurgården
3-2 Djurgården - Malmö FF
1-0 Djurgården - Halmstad
1-1 Djurgården - AIK
1-0 Djurgården - Kalmar

Har en mycket ljusare trend än Göteborg, obesegrade i Allsvenskan med den nye tränaren Per-Mathias Høgmo, eller som jag hört inom Djurgårdskretsar: Per-Messias Høgmo. Har lyckats ena Djurgårdens spelare och dra åt samma håll och förena sina fina fötter med något som saknats, kötta tills sista blodsdroppe. Høgmo första ändringar var att få ordning på försvaret och det har han lyckats med minst sagt.

Inför spelet:
Möttes i Svenska Cupen 26e Maj där faktiskt Djurgården var det bättre laget i 90 minuter, när sedan Göteborg bytte in Sobralense och Farnerud så fick man spelare som höll med i bollen och kunde stoppa Djurgårdens press som man höll långa stunder av matchen. Göteborg gick som segrare ur cupen efter straffar och Djurgården bör vara extremt revanschsugna. Inför matchen i Göteborg har Göteborg skador på mittbackslåset Mattias Bjärsmyr och Kjetil Waehler, vilket kommer tvinga JJ att gå ner på en mittbacksposition och överge sin defensiva mittfältsroll som han dominerat fullständigt i. Dessutom lär Hjalmar Jonsson få spela mittback som tillskillnad från JJ inte alls imponerat. Har gjort riktigt svaga framträdanden iår, usla rent ut sagt.

+Kjetil Waehler skadad
+Mattias Bjärsmyr skadad
+JJ får flytta ner från mittfältet och spela mittback
Ovanstående ändringar rör om hela Göteborgs grund till det stabila defensiva försvarsspelet, 3 av dom 4 viktigaste pjäserna.
+God trend i Djurgården, obesegrade i Allsvenskan sedan Högmo tog över. Revanschsugna

-Göteborg är starka hemma, bortaplan för DIF
-Tidig rek

Väldigt spelvärt i dagsläget, oddset bör droppa markant. Hugger detta direkt till 2.32 @ Marathonbet. Skulle spela hela vägen ner till 2.20

Bäst odds just nu: http://tinyurl.com/lxry6ds
*Redigerat reken eftersom länken inte fungerade
Fotboll

IFK Goteborg – Djurgardens

  • Postad:
    12 jun 2013
    09:02
  • Rekare: stn
  • Spel: X2
  • Insats: 200,00
  • Odds: 2,32
  • Spreadsheet: Spel
  • Bolag: Marathon
  • Datum:
    17 jun 2013
    19:05
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Fasthanen 2013-06-18 01:20

Tack för ett fint speö och en bra rek! You go girl!

stn 2013-06-17 20:58

0-0 Vinst och grattis till er som ryggat!

Väldigt svängig match.

stn 2013-06-17 12:07

Göteborg har gjort fyra(!) förändringar i backlinjen till kvällens match, Dyrestam går in på mittbacken tillsammans med Hjalmar istället för JJ. Väldigt oväntat och senast Dyrestam spelade mittback var 1,5 år sedan.

Oddset har redan droppat från 2.32 till 2.25 och lär fortsätta droppa tills matchstart.

Förväntas en riktigt usel publiksiffra också till matchen så någon tolvte spelare är det inte tal om.

Stort tack Tomte

Tomte 2013-06-17 10:49

Klart intressant. Hoppas att du har rätt, Djurgården har ju varit usla på bortaplan men ikväll hoppas vi på första trepoängaren. Klart spelvärt sett till oddsen i alla fall. Bra rek!

stn 2013-06-16 18:51

Både Kjetil och Bjärsmyr utanför truppen.

Truppen:John Alvbåge, Marcus Sandberg, Emil Salomonsson, Adam Johansson, Mikael Dyrestam, Hjalmar Jonsson, Logi Valgardsson, Philip Haglund, Sam Larsson, Pontus Farnerud, Robin Söder, Jakob Johansson, Nordin Gerzic, Daniel Sobralense, David Moberg Karlsson, Joel Allansson, Hannes Stiller, Tobias Hysén.

Timjan 2013-06-13 12:25

Tackar!

stn 2013-06-13 10:49

Tack så mycket, Riddaren

Riddaren 2013-06-13 10:27

Låter sunt, ser fram emot matchen och fler bra rekar.

oggeborreh 2013-06-12 21:39

Fan, du har koll på grejerna stn

stn 2013-06-12 20:17

Hysén har sagt till tidningen att han är skadad, för att det ska låta bra. Men främsta anledningen är att han vill vara hemma med sin familj. Läste någon om det för någon vecka sedan att hans familj fick komma i första hand nu och landslaget i andra hand. Hans Instagram är full med bilder från semester i legoland, äventyrsland osv senaste veckan så tror inte han är speciellt skadad. Men skulle han vara det mot förmodan så är det ett ENORMT avbräck, vilket kommer gynna spelet enormt.

Haglund besitter inte lika bra defensiva egenskaper som JJ så är nästan helt säker på att JJ tar en mittbacksroll, annars har du rätt i din analys. Farnerud kommer få större utrymme centralt och vara den offensiva mittfältaren medans Haglund kommer hamna i JJ's roll.

Adam har jag hört ska vara skadad/kan eventuellt spela men Adam har verkligen inte imponerat, spelat flertalet dåliga matcher faktiskt. Så känns på förhand inte som det gör någon större skillnad om Adam eller Salomonsson spelar.

Men alla skador som gynnar spelet är bra, bara hålla tummarna att det går vägen

Wedinovic 2013-06-12 17:13

Bjärsmyr kan eventuellt spela. Även Hysén & Adam Johansson är frågetecken i dagens läge. Inte heller helt säkert att JJ går ner, Stahre kan likagärna flytta ner Haglund, det som är bra på ett sätt med att någon av dessa flyttas ner är att det görs plats för Farnerud centralt på mittfältet.

LeBanner 2013-06-12 16:13

Håller själv på Blåvitt, men det här är tyvärr en bra rek...

stn 2013-06-12 14:24

Nu verkar det fixat.

stn 2013-06-12 11:56

Spännande att reken lagt sig under arkivet fast det ska vara kommande eftersom spelet inte är förens den 17e juni.

Hoppas det går att lösa
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td