Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Brommapojkarna – Halmstads

Brommapojkarna – Halmstad, 2013-06-19, 19:00, Allsvenskan, Grimsta IP, Stockholm

Spel: Halmstad AH 0, 2,17 Sportbet (samma odds finns hos flera bolag, Pinnacle och Marathon ger 2,16)

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till BetBrain. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Insats 3 units, normalinsats för mig. Jag spelar 1-5 units.


Det gick ju bra med första matchen efter omstarten så vi tar väl en till. Dags att vända blickarna mot jumbomötet på Grimsta IP, där jag tycker att spelbolagen har fel favorit!


Brommapojkarna

Brommapojkarna ligger näst sist i Allsvenskan och spelmässigt har de inte glatt så många i år. Fjolårets snabba passningsspel från Superettan fungerar inte lika bra mot Allsvenskt motstånd och samtidigt har man haft mer än sin beskärda del av skador som har ställt till det under första delen av säsongen.

Brommapojkarnas fem senaste matcher:
Häcken - Brommapojkarna 1-0 (Allsvenskan)
Brommapojkarna - Gefle 4-1 (Allsvenskan)
Brommapojkarna - Syrianska 1-1 (Allsvenskan)
Elfsborg - Brommapojkarna 6-0 (Allsvenskan)
Brommapojkarna - Malmö 1-3 (Allsvenskan)

Senaste matchen mot Malmö blev man rejält tillbakapressade och förlusten kunde mycket väl ha varit större. Matchen innan mot Elfsborg föll man ihop och fick stryk med hela 6-0.


Halmstad

Årets andra nykomling Halmstad inledde årets Allsvenska bra med oavgjorda matcher mot Elfsborg och Malmö och har bland annat spelat 3-3 borta mot AIK i en match där man visade upp ett fantastisk frejdigt anfallsspel och mycket väl kunde ha vunnit. På slutet har det dock gått sämre resultatmässigt, men spelmässigt har de två senaste matcherna inte varit så illa, mot Norrköping hade man hela 17 avslut och lyckades till slut peta in en kvittering i en svängig match. Mot Mjällby hade man hela 9-2 i avslut efter första halvlek.

Halmstads fem senaste matcher:
Halmstad – Öster 1-0 (Allsvenskan)
IFK Göteborg – Halmstad 1-0 (Allsvenskan)
Djurgården - Halmstad 1-0 (Allsvenskan)
Halmstad - Norrköping 1-1 (Allsvenskan)
Mjällby – Halmstad 5-1 (Allsvenskan)

Senaste matchen mot Mjällby hade man greppet om första halvlek och skapade massor av chanser och hade som sagt 9-2 i avslut. 1-1 efter första halvlek. I andra halvlek gjorde Mjällby 2-1 och strax efter det drog Christian Järdler på sig sitt andra gula kort för dagen och visades ut. Med en man mindre föll Halmstads spel och måljakt ihop och Mjällby kunde dra ifrån till hela 5-1.


Spelet

En intressant match, där jag inte tror att något av lagen bör vara intresserade av oavgjort från start. Båda lagen vet att det förmodligen i slutet av säsongen kommer att handla om en bottenstrid med dessa båda lag, Syrianska och kanske Öster och Gefle. I en sådan situation är trepoängare mot bottenkollegor guld värda, så jag tror att vi får se två lag som går framåt direkt från start.

Brommapojkarna har hemmaplan men på "vänliga Grimsta" (det är deras uttryck) så är inte publiktrycket massivt. Detta är ingen lätt match att tippa, men baserat på de senaste matchernas spel så tycker jag, till skillnad från spelbolagen, att Halmstad ska vara knapp favorit. Hade det inte varit för Halmstads oförmåga att få in bollen så hade ett överspel också varit klart intressant, Brommapojkarnas försvar är långt ifrån bra.

Dock, det är två bottenlag som möts, och de är bottenlag av en anledning. Skulle det vara oavgjort säg i 65:e-70:e minuten så finns det risk att man blir rädd om den poäng man har. Jag väljer därför att AH 0 - d v s vi får pengarna tillbaka vid oavgjort (draw no bet och pengarna tillbaka vid oavgjort är samma spel, kolla vad du får bäst odds på hos dina bolag).


Jag spelar 3 units, normalinsats för mig hos Sportbet till 2,17. Spelbart ner till ca 1,90.


Avstängningar

Christian Järdler, Halmstad


Senaste nytt och startlelvor hittar du när de släpps, troligen en timme innan matchstart, på www.brommapojkarna.se respektive www.hbk.se.


+ Halmstad visat upp bra offensiva tendenser senaste matcherna
+ Fel favorit hos spelbolagen – automatiskt övervärde i oddset
+ Brommapojkarnas försvar läcker som ett såll, släppt in flest mål i årets Allsvenska

- Christian Järdler avstängd i Halmstad


Lycka till om du ryggar!

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar med resultat efter spelet, oavsett om det gått in eller inte.


Kommentera gärna - både ris och ros välkomnas!
Fotboll

Brommapojkarna – Halmstads

  • Postad:
    18 jun 2013
    11:24
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 2 AH 0
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,17
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Sportbet
  • Datum:
    19 jun 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-06-19 21:01

Slut 1-1 och pengarna tillbaka på spelet. Vi får investera i något annat istället. Det man aldrig får tillbaka är väl möjligen två timmar av sitt liv som man spenderat genom att titta på denna småtrista match. Oh well, bara att ta nya tag, kommer ju nya möjligheter att vinna pengar redan imorgon :-)

olofsson92 2013-06-19 15:56

Bra rek, ryggar denna även om krysset känns bättre.

Tomte 2013-06-19 15:38

Tack för berömmet tompa87 och solann :-)

Du kan ha rätt solann - då tar vi pengarna tillbaka och investerar i något nytt, själv tror jag som jag skrev att båda lagen vill ha en trepoängare med sig, och jag tror på en rätt öppen och underhållande match.

solann 2013-06-19 12:35

Fin analys, men oavgjort ligger närmast

tompa87 2013-06-19 12:04

Mycket bra, välformulerad rek! Kudos!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td