Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

GAIS – Orebro

GAIS - Örebro
19.06.2013 19:00

GAIS
Man inledde säsongen ganska knackigt men har höjt sig på senare tid. Man kommer från 3 ganska klara vinster där man hållt nollan och dessutom gjort 8 mål framåt. Matchen kommer spelas på Nya Ullevi eftersom dam EM kommer spelas på Gamla. På hemmaplan har man 4 vinster och 2 förluster, dessa 2 kom i det inledande matcherna. Man har en rutinerad trupp med flera före detta allsvenska spelare. Jag har inte läst något om några nya skador eller avstängningar. Så jag förväntar mig att det är samma trupp som senast mot Landskrona.

Örebro
Örebro har öppnat Superettan väldigt starkt och man är favoriter till att gå upp nästa år. Man har ett par individuellt skickliga spelare. Man får tillbaka Kamara efter landslagspel och är förmodligen fulltaliga till matchen förutom Wowoah som är avstängd. Man har 5 raka vinster till den tuffa matchen borta mot GAIS. Men man har haft ganska tacksamma uppgifter i dessa matcher. Som man kan se har man haft det lite svårare mot hemmastarka lag såsom Assyriska, Hammarby och Falkenberg där man kryssat 2 och förlorat 1.

Analys
Örebro spelar vanligtvis på konstgräs men matchen mot GAIS är på naturgräs så man har tränat de senaste 2 dagarna på naturgräs. Det kommer bli en tuff match och mycket talar för ett oavgjort resultat men med tanke på Örebros bortafacit och GAIS hemmaform ser jag GAIS som knappa favoriter att ta hem detta. Rutin brukar i matcher som dessa spela väldigt stor roll och i det avseendet så är GAIS snäppet vassare. Hemmaplan är dessutom ett stort plus speciellt med tanke på det trogna hemmafansen.

Spelet
Jag väljer att spela GAIS Asian handicap +0.25 till 1.82 på Dafabet. Tror mestadels det luktar kryss i denna match med lite fördel GAIS. Tycker därför detta spel är väldigt tilltalade och väljer att spela 4 units av 10.

Skrev allt reken från telefonen så hoppas ni kan ha överseende. Lycka till om ni ryggar! Skriv gärna vad ni tycker.
Fotboll

GAIS – Orebro

  • Postad:
    18 jun 2013
    19:27
  • Rekare: Sighurt
  • Spel: 1 +0.25
  • Insats: 4,00
  • Odds: 1,82
  • Spreadsheet: Rekar
  • Bolag: Dafabet
  • Datum:
    18 jun 2013
    23:50
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Superettan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

johanna 2013-06-21 11:04

Vad bra! Jag såg inte det. Jag försöker göra en egen topplista så att man vet vilka man ska följa. Trevlig midsommar!

Sighurt 2013-06-20 15:20

jag har rättat den som +1/2, dvs halva vinsten bara

johanna 2013-06-20 13:58

Bara en fråga. Du har rättat den här som vunnen, men eftersom det blev oavgjort så får man ju bara halv vinst. Blir det inte fel i bokföringen då? Tänkte mest om man vill jämföra olika som rekar.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td