Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Syrianska FC – Malmo FF

Syrianska - Malmö FF, 2013-06-20, 19:00, Södertälja Fotbollsarena, Södertälje

Spel: Malmö AH-1, 2,34 Pinnacle eller Marathon (finns hos båda)

Jag rekar alltid till marknadshögsta vid tiden för rekens publicering. För aktuella odds, eller om du inte har bolaget jag rekat på - följ denna länk till BetBrain. Det är alltid värt att kolla upp oddsen innan man lägger spelet.

Insats 3 units, normalinsats för mig. Jag spelar 1-5 units.


En till Allsvensk match där det skiljer klassmässigt mellan lagen, ett handikappspel känns därför solitt.


Syrianska

Syrianska ligger på kvalplats och kommer med största sannolikhet att vara inblandade i bottenstriden mot slutet av säsongen. Anledningen är enkel, det är helt enkelt inte ett särskilt bra fotbollslag. Visst, man har haft några matcher i år där man spelat rätt bra. Mot Norrköping lyckades man förvalta ett läge med en man mer till vinst och hemma mot Helsingborg spelade man jämnt med topplaget trots att man förlorade, men man har också stått för en hel del mediodkra insatser och är oerhört beroende av att Sharbel Touma är frisk och har en bra dag.

Syrianskas fem senaste matcher:
Syrianska - Helsingborg 0-1 (Allsvenskan)
Mjällby - Syrianska 4-1 (Allsvenskan)
Brommapojkarna - Syrianska 1-1 (Allsvenskan)
Syrianska - Häcken 0-3 (Allsvenskan)
Syrianska - Gefle 2-2 (Allsvenskan)

Senaste matchen mot Gefle lyckades man på slutet hämta upp ett underläge från 0-2 till 2-2 på slutet, vilket såklart var starkt, men samtidigt tilläts man spela helt ostörda av press från ett blekt Gefle.


Malmö FF

Malmö ligger på fjärde plats och anledningen är lika enkel här, det är ett bra fotbollslag. Man har en imponerande bredd i laget och spetskompetens i form av exempelvis Tokelo Rantie som om han har en bra dag på egen hand kan avgöra denna eller vilken annan match som helst. Man är dock inte beroende av honom – senast mot Brommapojkarna klev tre andra spelare fram och gjorde mål när Rantie inte lyckades.

En annan intressant detalj är att Magnus Eriksson är den spelare i Allsvenskan som fått flest frisparkar med sig. På mitten har man Simon Thern som är en duktig fotbollsspelare, men också en fantastisk filmstjärna i blivande. Ni som inte sett det - ta en titt på hur många gånger denna stackars yngling ligger döende på mittplan i en normal match. Han får med sig många frisparkar och kort på motståndare. Dessa detaljer är intressanta om man samtidigt tar i beaktande att Syrianska alltid tillhör topplagen vad gäller att dra på sig kort och frisparkar – goda möjligheter att Malmö får fina fasta situationer eller till och med får spela med en man mer. Domare i matchen är Bojan Pandzic som är den domare som visat ut flest spelare i årets Allsvenska.


Malmö FFs fem senaste matcher:
Djurgården - Malmö FF 3-2 (Allsvenskan)
Mjällby - Malmö FF 2-2 (Allsvenskan)
Malmö FF - Schalke 04 1-2 (Träningsmatch)
Malmö - Helsingborg 1-1 (Allsvenskan)
Brommapojkarna - Malmö 1-3 (Allsvenskan)

Senaste matchen mot Brommapojkarna ägde man utan tvekan spelet mot ett Brommapojkarna som var rejält tillbakapressade. Matchen innan, det upphaussade skånederbyt mot Helsingborg så spelade man stundtals bra, även om nog Helsingborg objektivt sett var närmare segern.


Spelet

Syrianska är bättre på hemmaplan och det är Malmö också. Talar detta för att Syrianska skulle kunna rubba Malmö när nu matchen spelas i Södertälje? Självklart kan det hända, men jag tror att skillnaden i kvalitet mellan lagen är alldeles för stor och kommer att ta ut sin rätt.

Jag spelar därför Malmö AH-1 till 2,34 hos Pinnacle (samma odds hos Marathon). Ett spel som känns bekvämt, men eftersom det trots allt är bortaplan och nystart efter två veckors uppehåll så spelar jag "bara" normalinsats denna gång. Jag bedömer det spelbart ner till ca 2,10-2,15.

Du som funderar på att rygga - observera att det jag spelar är Asian Handicap -1, det betyder att om Helsingborg vinner med ett mål så får vi pengarna tillbaka. Förväxla inte detta med EH-1 (European Handicap) där vi förlorar pengarna om Helsingborg skulle vinna med uddamålet. EH-1 motsvarar AH-1,5.


Avstängningar

Inga avstängningar i någondera laget.


Senaste nytt och startlelvor hittar du när de släpps, troligen en timme innan matchstart, på www.syrianskafc.com respektive www.mff.se.

+ Malmö ett klart bättre fotbollslag
+ Bredd av målgörare i Malmö, exempelvis har Simon Thern gjort mål två matcher på raken
+ Syrianska fysiskt hårt spelande lag, risk för många fasta situationer för Malmö, och till och med numerärt överläge.

- Bortaplan för Malmö



Lycka till om du ryggar!

Spreadsheet med mina rekar för dig som vill se hur jag rekat tidigare: https://www.sharps.se/spreadsheet/24214

Jag skriver alltid en kommentar med resultat efter spelet, oavsett om det gått in eller inte.


Kommentera gärna – både ris och ros välkomnas!
Fotboll

Syrianska FC – Malmo FF

  • Postad:
    18 jun 2013
    12:31
  • Rekare: Tomte
  • Spel: 2 AH-1
  • Insats: 3,00
  • Odds: 2,34
  • Spreadsheet: Sharpsrekar
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    20 jun 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Tomte 2013-06-20 21:02

Slut 2-3 och push på spelet. Vi får pengarna tillbaka och får investera i något annat. Hoppas att ni som rekade också följde min andra rek på Göteborg idag - där blev det stålar :-)

Tomte 2013-06-20 16:08

Aj tusan - ok jag erkänner - copy-paste från en tidigare rek :-) Skåne som Skåne liksom... Nejdå skojar bara, men jag låter det vara nu - om jag redigerar så är det risk att reken hamnar i arkivet annars, verkar vara något tekniskt strul med det nu. Tror alla förstår ändå och lovar att vara noggrannare nästa gång. :-)

V75fahlle 2013-06-20 15:31

Du har råkat skriva Helsingborg ist för Malmö på ett par tillfällen i slutet Annars fläckfri rek som vanligt. Jag tror också Malmö vinner och oddset för detta spel är bra.

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td