Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

David Ferrer – Del Potro

Ett fint spel enligt mig. Trots det något låga oddset, som jag för övrigt tror kommer sjunka än mer ju närmare matchstart. Tycker ner till 1.60 är spelvärt. Kan också se gamehandicap och sethandicap som mycket lockande. Mer om det längre ner dock (och varför det inte är förstavalet). Hoppas också på revansch sen den förra reken (usla spelet). Kör vi!

Wimbledon kvartsfinal, herrar. Del Potro (rank 8:a) mot Ferrer (4:a), matchstart; 14:00.
Ferrers grässtatistik: 40-15. Del Potros 29-12.

Därför vinner Ferrer:

1. Del Potro verkar ha en hel del skadebekymmer.

\"Jag tycker inte jag har tur. Jag var på väg att vinna enkelt i den tredje omgången. När jag sprang för att ta upp en stoppboll så stukade jag foten och sträckte knät.\"

\"Fotleden är ok, men det är inte knät. Men jag får spela (av läkarna). Det stör mig mycket. Jag kunde inte sträcka ut knät 100%. Och tejpen som jag hade idag (mot Seppi) hjälpte mig att vara mer bekväm i vissa lägen. Men det är inte nog.\"

Citat från Del Potro efter segern mot Seppi i åttondelen. Oroväckande negativt i min mening och det låter som om Del Potro faktiskt inte är helt hundra. Jag har svårt och se att han skulle \"spela\" och ljuga. Argentinarens knä är helt enkelt inte hundra procent inför detta mötet. Och det är ett stort bakslag.

2. Ferrer passar Del Potro illa.

Inbördes möte statistiken mellan dessa är 6-2 till Ferrer. Ferrer har vunnit de fyra senaste (tre möten under 2012 och ett under 2011). Senast argentinaren vann var 2009. Dom har möts två gånger på gräs. Ferrer har vunnit båda. Senast här i Wimbledon, förra året. Spanjoren segrade enkelt i tre raka set, 6-3 6-2 6-3. Ferrer kommer som alltid kriga om varje poäng och har Del Potro minsta lilla skadebekymmer så kommer han få uppleva en smärtsam eftermiddag. Argentinaren kommer också verkligen få kämpa om varje poäng även i sin serve, då Ferrer kanske är världens bästa returnerare.

Många ser kanske Del Potro som en \"big hitter\", vilket han är på ett vis, men han gillar och jobba sig in i dueller och skapa sig det perfekta läget där han verkligen kan trycka till bollen och få fram en vinnare. Någon som inte alltid blir särskilt lätt på gräset, då bollen studsar lägre än normalt och då poäng avgörs snabbare än på andra underlag. Det tillsammans med Del Potros något mediokra rörelsemönster på gräset har gjort att han aldrig riktigt fått det att lossna på detta underlag. Ett underlag som är överlägset hans sämsta.


3. Ferrer underskattas konstant.

Ferrer är en av spelarna på ATP-touren som underskattas allra mest enligt mig. Han får aldrig den cred han förtjänar, mycket kanske på grund av hans något \"tråkiga\" spelstil. Eller det faktum att han nästan aldrig lyckas mot dom riktiga toppspelarna (Djokovic, Federer, Nadal,). Man brukar också säga att Ferrer inte trivs på gräset (likt Del Potro) men samtidigt har Ferrer 40-15 i statistik på gräset och han har nått 3:e omgången eller längre i sju år i rad i Wimbledon. Och han spelade kvartsfinal mot Murray förra året (förlorade). Samtidigt som han har turneringssegrar på gräset i s-Hertogenbosch. Del Potro har i sin tur aldrig tidigare nått en kvartsfinal i Wimbledon, förrän i år dvs. Och han har ingen titel på gräset.

-

Vad talar för Del Potro då? Ferrer har inte spelat bra så här långt i Wimbledon. Då han t.ex. tappat minst ett set i samtliga fyra matcher. Ferrer har även han haft en känning i foten, men till skillnad från Del Potro har han i intervjuer försäkrat alla om att det inte är någon fara med skadan och att han kan ge 100% ändå. Men även om Ferrer hade lite besvär mot Dodig senast, kroaten som för övrigt spelade riktigt bra, så tycker jag att det var en match och insats i rätt riktning för spanjoren. Dom två sista seten i den matchen, som Ferrer vann otroligt enkelt, fick kanske maskineriet att lossna rejält och det känns som han fick avsluta på ett optimalt sätt, inför kvartsfinalen mot argentinaren. Del Potro har i sin tur inte förlorat ett enda set hittills. Däremot måste man också notera att han mött mediokert motstånd.

I normala fall så hade jag hållit Ferrer som favorit imorgon mot Del Potro. Han gynnas av underlaget. Det är en motståndare som passar honom mycket bra. Han har ingen större press på sig. Lägger man dock sedan till Del Potros skadekänningar till denna ekvation så har jag otroligt svårt att se hur argentinaren ska vinna denna match. Ju längre matchen går desto större chans kommer det vara att Ferrer vinner. Och är det något Ferrer kan så är det att mala ner sina motståndare.

Att jag inte tar gamehandicap eller sethandicap som förstaval har göra med att Del Potro ev. kanske bestämmer sig för att ge upp vid något tillfälle. Så därför går jag först och främst in, hårt på en rak vinst för Ferrer. Men jag kommer även spela gamehandicap och sethandicap. Det rekommenderas verkligen. Förhoppningsvis kan Del Potro kämpa sig igenom matchen trots smärta.

Citat från: http://www.thehindu.com/sport/tennis/del-potro-curses-his-luck-with-wimbledon-injuries/article4873423.ece

http://www.supersport.com/tennis/article.aspx?Id=1999744

Tack för mig.
Tennis

David Ferrer – Del Potro

  • Postad:
    02 jul 2013
    22:35
  • Rekare: Mourinho
  • Spel: 1
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,70
  • Bolag: Pinnaclesport
  • Datum:
    02 jul 2013
    22:42
  • Sport: Tennis
  • Land: England
  • Liga: Tennis
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

ushldfold123 2013-07-03 14:05

Bra rek!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td