Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Gefle – Trans Narva

Tror på en avslagen returmatch ikväll.

Gefle har ett tre måls försprång mot sina estländska motståndare, och vet att dem inte behöver att förta sig för att gå vidare till nästa omgång.

Tränare Pelle Olsson väljer att göra sex byten inför matchen, bland annat så kommer troligtvis inte Per Asp eller Jakob Orlov att spela ikväll. Pelle poängterar vikten av fräscha ben inför varje match. Gefle mötte Malmö i söndags, och spelar mot Norrköping på söndag.

På grund av strikta arenakrav så spelas inte matchen i Gefle, utan den spelas i Sundsvall, på Norrporten Arena, och man räknar inte med någon större publik.

"Vi räknar inte med någon större åskådarskara. Väldigt få i Sundsvall är intresserade av att se oss möta Trans Narva." säger tränare Pelle Olsson.

Jag tror personligen att fokuset redan ligger på söndagens match mot Norrköping, Gefle har inte vunnit en match i Allsvenskan sedan april, och Norrköping kan vara en lämplig motståndare för att bryta denna trend.

3-0 segern i Estland exkluderad så har Gefle haft problem med målskyttet den senaste tideen, endast fyra mål framåt dem senaste fem matcherna.

Jag tror inte att Trans Narva gör mer än max ett mål, Gefle tror jag max kommer att göra tre.

Förvänta er en avslagen "bortamatch" för Gefle som dem bara kommer att vilja spela av, och fokuset kommer att ligga på söndagens match mot Norrköping.

Troligt resultat: 2-0 eller 3-0.

Jag väljer att spela "Under 4 mål" till oddset 1.65 på Betvictor, då jag tror inte tror att matchen kommer att innehålla mer än fyra mål. Jag får pengarna tillbaka vid fyra mål.


Direktänk till spelet
http://www.betvictor.com/sports/en/f...2610/409989300

Oddsjämförelse
http://www.oddsportal.com/soccer/eur.../#over-under;2

Källor
http://gd.se/sport/fotboll/gefleif/1...lare-mot-narva
http://www.gefleiffotboll.se/2013/07...k-trans-narva/
Fotboll

Gefle – Trans Narva

  • Postad:
    11 jul 2013
    10:33
  • Rekare: Anonymous
  • Spel: UNDER 4
  • Insats: 50,00
  • Odds: 1,65
  • Bolag: Betvictor
  • Datum:
    11 jul 2013
    17:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Europa
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td