Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Marcel Kittel – The rest (Stage 13)

Argos-Shimano gjorde ett fantastiskt lagjobb under den tolfte etappen, och såg till att Marcel Kittel kunde ligga perfekt på hjul bakom Mark Cavendish.

Dock så överraskade nog Kittel stora delar av cykelvärlden när han inte bara lyckades att ta sig förbi den vanligtvis omöjlige Cavendish. Har vi sett ett tronskifte, kanske, det återstår att se.

Detta var tyskens tredje etappseger under touren, och måste nu ses som mannen som man skall slå.

Cavendish har under tidigare etapper inte legat perfekt till när när det varit dags för spurt, så det kanske har förklarat en del av hans undermåliga resultat i spurterna. Endast en etappseger hittills, och det är definitivt färre än vad många hade väntat sig.

Under gårdagens etapp fick han dock till allting perfekt, men lyckades ändå inte att vinna, Kittel var helt enkelt snabbare.

Trots Cavendish till synes svaga form, så är han klar favorit till att vinna dagens etapp.

Jag tycker att spelbolagen har överskattat Cavendish, och baserat oddset på att ?någon gång måste det ju vända för honom??

Både hans lag, Omega Pharma Quickstep, och han själv kommer självklart vara fyllda av revanschlust, men kommer det att räcka? Kittel har utan tvekan var tourens främsta sprinter och är uppbackad av ett riktigt bra lag. Jag tror att Cavendish kommer att få det svårt idag igen.

Dagens etapp är lik gårdagens, men med två svåra och skarpa kurvor och en cirkulationsplats inom den sista kilometern kommer avslutningen definitivt att sätta sprintlagen på prov. Den först ut ur cirkulationsplatsen kommer att ha en klar fördel.

Igår så gick Cavendish att få till oddset 3.15, nu ligger snittet runt 2.75, Kittel har också sjunkit några punkter men går att få till 3.56 på Pinnacle Sports, något som jag finner klart värde i.



Direktlänk till spelet
https://www.pinnaclesports.com/ContestCategory/Cycling/100~2A~+Tour+de+France/Lines.aspx

Oddsjämförelse
/winner\"]http://www.oddschecker.com/cycling/tour-de-france/tour-de-france-stage-13-[tours-saint-amand-montrond-173km]/winner
Cykel

Marcel Kittel – The rest (Stage 13)

  • Postad:
    12 jul 2013
    11:44
  • Rekare: Anonymous
  • Spel: 1 1
  • Insats: 50,00
  • Odds: 3,56
  • Bolag: Pinnacle Sports
  • Datum:
    12 jul 2013
    13:20
  • Sport: Cykel
  • Land: Internationell
  • Liga: Tour de France
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td