Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

BK Forward – Dalkurd FF

Sommaren innehåller som bekant inte en savann av spelmöjligheter, men den här lördagen kan man vända blicken mot Örebro och matchen Forward - Dalkurd.

Division 1 Norra vänder idag och lagen möttes senast förra veckan. Då vann Forward på bortaplan med 2-1.

Dalkurd

Laget ligger tvåa i tabellen, tre poäng före Forward, men har en negativ trend och har bara tagit en poäng på tre matcher. Bästa Målgöraren Omeje som gjort sju av lagets mål är borta, liksom ordinarie backen Sulaka. Spelläget är oklart för lagkaptenen Nouri - sex mål, enligt Dalkurd är det tveksamt om han kommer till spel.

Från Dalkurds hemsida:
Och förutsättningarna är tuffast möjliga. Ett ungt Dalkurd skall inte känna någon som helst press i den här matchen, där Forward är solklar favorit.

Forward
Borta har man inte prestera och segern över Dalkurd senast var lagets första bortaseger. Men nu är det hemma som gäller. Forward är ett erkänt hemmastarkt lag vars enda poängtapp hemma på Trängen i år kom mot seriesuveränen Sirius senast (0-0). Annars har man radat upp fem segrar med målskillnaden 14-2.

Inbördes möten
Lagen har mötts sju gånger de senaste säsongerna och Forward har statistiken 4-3-0.

2-1 har Forward vunnit med de tre senaste mötena.

Moln vid horisonten

Forward har en tendens att spela målsnålt och oavgjorda resultat är vanliga när man har med Örebrolaget att göra, dock främst på bortaplan. Dalkurd är också ett bra bortalag, med bara en förlust hittills i år. Rollen som Underdog och att spela utan press kan passa laget i den här matchen.

Sjunkande odds
Rak etta till 2 gånger pengarna på Betsson, alternativt Expekt går fortfarande att få. Övriga bolag har hunnit sänka och de flesta ner till 1.80-nivån. Passa på-läge helt enkelt och lycka till om ni ryggar!
Spela på Betsson och få Se bonus här
Fotboll

BK Forward – Dalkurd FF

  • Datum:
    13 jul 2013
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Swedish Div 1 Norra
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td