Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Brommapojkarna – IFK Goteborg

Serieledarna IFK Göteborg åker till Bromma och möter laget som ligger näst sist i serien, som släppt in flest mål i hela Allsvenskan.

Brommapojkarna
6-0 Elfsborg - BP
1-3 BP - Malmö
1-1 BP - Halmstad
4-0 AIK - BP
4-1 Åtvid - BP
0-1 BP - KFF

Senaste 6 matcherna har BP en målskillnad på 3-19 och man har inte vunnit sedan 13 maj. Kvicke yttern och forne göteborgaren Bärkroth har tillsammans med Haddad inte leverarat offensivt som önskat. Tillsammans med allsvenskans kanske sämsta försvarspel är det ingen överraskning att man ligger näst sist, trots det har man gjort flertalet bra insatser i början av säsongen på hemmaplan. Och även sista matchen mot KFF spelade BP helt okej, men även den matchen förlorade man - väldigt tungt mentalt.

Göteborg
2-0 Öster - Göteborg
0-0 Göteborg - DIF
1-2 Norrköping - Göteborg
4-2 Göteborg - Mjällby
1-1 HIF - Göteborg

Inledde allsvenskan väldigt desktruktivt och med ett riktigt defensivt försvarsspel och två kontringssnabba anfallare med Tobias Hysen och David Moberg Karlsson, när sedan Moberg blev såld till Sunderland fick Robin Söder chansen igen och den har han tagit med råge. Mot Mjällby visade han verkligen att han ger Göteborgs anfall ett ny dimension, man behöver inte längre bara spela på kontringar utan Söder och Hysen skapar anfall och mål helt på egen hand.

Dessutom har tränare Stahre tryckt på att IFK Göteborg måste släppa handbromsen och köra på framåt hårdare nu i höst efter att försvarspelet har satt sig.

Till matchen:

Göteborg visade att man verkligen är ett topplag iår när man åkte till Helsingborg, fram till utvisningen så hade man kopplat grepp om matchen och dominerade den mer eller mindre. Mycket tack vare kampen på mittfältet där Haglund och Jakob Johansson vann det mesta. Jag förväntar mig samma matchbild i Bromma, att IFK Göteborg tar kommando och dominerar matchen. Tillsammans med Robin Söder och Tobias Hysen och Brommapojkarna usla försvarsspel som läcker som ett såll kommer Göteborgs anfallare att straffa försvaret i BP hårt. BP är även näst sist i tabellen och kommer vilja gå för 3poäng, vilket kommer underlätta Göteborgs jakt på vinst mer än Brommapojkarna.

+ BP har 3-19 i målskillnad senaste 6 matcherna och dom möter allsvenskans kanske bästa anfall. BP släpper in i snitt 2.20 mål per match, har väldigt svårt att tro att mindre mål kommer släppas in mot Göteborg sett till förutsättningarna.
+ Göteborg har hittat helt rätt i spelet och dominerade matchen mot HIF fram tills utvisningen
+ Försvaret i Göteborg har också hittat helt rätt efter att båda mittbackarna saknas, gjorde en riktigt stark insats mot HIF.
+ Både Nicklas Bärkroth(skadad) och Bojan Djordic(sjuk) saknas i truppen mot Göteborg

+/- Pontus Farnerud spelar för Göteborg, briljant senast men har en skada som hämmar honom.

-Förra Brommapojken Philip Haglund är avstängd för Göteborg, en viktig spelare, men på bänken finns en spelsugen och duktig Nordin Gerzic som nu får sin chans att visa varför han ska starta i framtiden.

http://www.betbrain.com/football/sweden/allsvenskan/if-brommapojkarna-v-ifk-g-teborg/#!/odds/asian-handicap/full-time-excluding-overtime/

Ser 2.60 i odds som väldigt spelvärt, känns som det kommer att sjunka
Spelvärt ner till 2.50 enligt mig

Tänkvärt är att spela asian handicap, vilket innebär att vi får pengarna tillbaka om Göteborg bara vinner med ett mål.
Fotboll

Brommapojkarna – IFK Goteborg

  • Postad:
    09 jul 2013
    16:04
  • Rekare: stn
  • Spel: 2 -1
  • Insats: 300,00
  • Odds: 2,60
  • Spreadsheet: Spel
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    13 jul 2013
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

stn 2013-07-13 19:03

BP inledde idag med 2-0 första halvlek. Vadfan hände egentligen?

Såg bara andra halvlek där Göteborg tog kommando men BP vårdade boll bra.

stn 2013-07-13 11:53

@1X2: Haha det beror helt på hur man ser det Men Nordin Gerzic har alltid haft en jävligt positiv inställning hela våren på träning och på match. Tar kommando, peppar och ger allt trots lite speltid. Tillskillnad från Sobralense som ger upp allt när han har en dålig dag.

Han har inte varit den spelare Göteborg betalade honom för när han har spelat, men han har verkligen inte varit kass. Han är en väldigt duktig fotbollsspelare, det är ingen orutinerad ungdom man startar med istället för Philip Haglund utan Gerzic är duktig, tyvärr har han inte varit tillräcklig duktig iår bara. Det kan mycket väl ha med att göra att Mikael Stahre har använt honom fel, istället för en offensiv och kreativ central mittfältare har han nästan alltid fått spela trängd på en kant.

Vi får hoppas att han visar vart skåpet ska stå ikväll och verkligen tar chansen en gång för alla.

Fast överbetald, det argumenterar jag verkligen inte emot. Haha

1X2 2013-07-13 11:33

"Spelsugen och duktig" Nordin Gerzic... "Överbetald och kass" passar nog bättre.

stn 2013-07-12 21:31

Pinnacle har hoppat ner från 2.60 till 2.51 nu, det kommer säkert droppa ytterliggare då närmaste konkurrent Marathon redan har lagt sig på 2.42

stn 2013-07-12 19:17

Brommapojkarnas trupp:
Målvakter: William Eskelinen, Ivo Vazgec
Försvarare: Tim Björkström, Panajotis Dimitriadis, Fredric Jonson, Jacob Une Larsson, Pontus Segerström.
Mittfältare/anfallare: Mauricio Albornoz, Andreas Eriksson, Andreas Haddad, Jesper Karlström, Joakim Lindner, Serge-Junior Martinsson Ngouali, Anton Sandberg Magnusson, Gabriel Petrovic, Gustav Sandberg Magnusson, Filip Tronêt, Pontus Åsbrink, Gabriel Özkan

Kommentar: Både Nicklas Bärkroth(skadad) och Bojan Djordic(sjuk) saknas i truppen mot Göteborg, vilket är väldigt lovande för spelet.

IFK Göteborgs trupp:
John Alvbåge, Marcus Sandberg, Mikael Dyrestam, Emil Salomonsson, David Gutierrez Arvidsson, Logi Valgardsson, Karl Bohm, Hjalmar Jonsson, Nordin Gerzic, Jakob Johansson, Linus Dahl, Pontus Farnerud, Hampus Zackrisson, Sam Larsson, Billy Nordström, Tobias Hysén, Robin Söder, Gustav Engvall.

I Göteborg tar man med Farnerud, hans förra match så testade man om han skulle hålla och tydligen håller han eftersom han är med i truppen igen och detta medför en helt annan dimension i Göteborgs spel, kommer han upp i samma nivå som mot HIF är han riktigt bra.

Uppdaterar reken med fräsch info.

mars 2013-07-10 12:53

Fixat, nu ska äntligen redigeringsbuggen vara fixad också så detta inte ska uppstå fler gånger.

stn 2013-07-09 17:18

Spelet hamnade i arkivet, skulle uppskatta om admin kunde fixa detta.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td