Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Limhamn Bunkeflo – Utsiktens BK

Div 1 Södra!

Lagen möttes senast också i Göteborg. Då blev det 3-3 efter att Utsikten hämtat upp ett 3-0 underläge till 3-3 sista 20-minuterna.

Linhamn Bunkeflo ligger fem poäng bakom Utsikten i tabellen.

Skadeläget/avstängningsläget i Linhamn Bunkeflo:

Lagets bäste målskytt är Hicham Ali med 4 fullträffar. Men yttern utgick skadad redan före paus i Göteborg så där finns kanske ett frågetecken? Utöver det så är Martin Svensson avstängd hos hemmalaget.

Skadeläget/avstängningsläget i Utsikten:

COMEBACK blir det för såväl Niklas Tidstrand som Alexander Angelin. De båda missade mötet förra helgen på grund av skada respektive sjukdom men är nu i speldugligt skick. Och ser man till statistiken är det två viktiga pjäser som kommer till spel igen - tillsammans har de skjutit 6 av Kikens 18 mål under våren.

Annars så dominerar skadorna som så länge under våren. Felix Sehlström klev av i söndags, fotskadad, och spelar inte på Limhamns IP. Skadade sedan tidigare är David Johansson, Martin Dohlsten, Mihael Jevtic och Joakim Edström.
Robin Jonsson är dessutom fortfarande avstängd efter det röda kortet i Karlstad för ett par veckor sedan. Robin är spelklar nästa helg mot Halmia precis som nyförvärvet från BK Häcken - Daniel Forsell.

Infon från: http://www.utsiktensbk.se/sv/pressbox/inforrapporter/1.101587/lb07-vs-utsiktens-bk/

Jag tycker Utsikten har det mentala överläget här efter att ha hämtat upp underläget. Sen är Utsikten i bra form och det bättre laget i grunden.

(2.10) på Utsikten (pengarna tillbaka vid kryss)är ett bra odds hos Betclic. För er som inte har Betclic finns (2.00) hos mer vanliga bolaget Bet365.
Fotboll

Limhamn Bunkeflo – Utsiktens BK

  • Postad:
    13 jul 2013
    03:49
  • Rekare: patrik_g
  • Spel: 2
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,10
  • Bolag: Betclic
  • Datum:
    13 jul 2013
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Fotboll
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2013-07-14 08:06

0-0 och pengarna tillbaka

patrik_g 2013-07-13 12:56

Limhams skador hitta jag i artikeln inför matchen på Utsiktens sida.

2.00 finns inte på Draw no bet på Utsikten längre hos Bet365. (1.83) bästa oddset. NB har (1.97)

bokis29 2013-07-13 08:40

Bra rek, men jag undrar om inte en helgardering är på plats, Limhamn vant båda matcherna i förra årets serie och det står inget om skador på Limhamn sida
http://www.lb07.se/index.cfm/department_id/3/news/545/
http://www.lb07.se/index.cfm/department_id/3/news/544/
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td