Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Haugesund – Aalesund

Sexan Haugesund mot femman Aalesund.

Haugesund är i bra form just ju. Har tagit två meriterande vinster på slutet. Då man slagit topplagen Strömsgodset (etta i tabellen) nu senast 2-1 på hemmaplan och i hemmamatchen innan dess vinst med 2-1 mot Brann (trea i tabellen).

Starka hemma på Haugesund Stadion (hemmaraden: 5-0-2 11-7)

Fem spelare på skadelistan. Men bara två av dessa är tänkbara startspelare. Det är mittfältaren Maeland (10-matcher, 0-mål) och anfallaren Gytkjaer (12-matcher, 6-mål).

Men man får tillbaka spelare också till dagens match i: Försvarsspelaren Kildentoft (13-matcher, 1-mål) och mittfältaren Anyora (13-matcher, 0-mål)


Aalesunds form är så där. 1-2-1 på dom fyra senaste matcherna. 2-2 senast hemma mot mittenlaget Sogndal och matchen innan dess 2-2 mot bottenlaget Start.

Tre spelare på skadelistan där mittfältaren Barrantes (13-matcher, 5-mål) är ett avbräck. Barrantes är på landslagsuppdrag.

Tveksamma spelare i: Anfallaren Aaroy (4-matcher, 0-mål) och anfallaren Stewart (7-matcher, 2-mål).

Aalesund spelar på konstgräs på hemmaplan, men på vanligt gräs är man betydligt sämre. Har denna bortarad: 2-1-4 (8-12)


Haugesund är i form och på hemmaplan är man starka har man visat på slutet. Detta känns som en stabil etta till ett bra hemmaodds.
Spela på NordicBet och få Se bonus här
Fotboll

Haugesund – Aalesund

  • Datum:
    14 jul 2013
    15:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Norge
  • Liga: Tippeligaen
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2013-07-15 06:08

1-2 FT :(

patrik_g 2013-07-14 16:26

1-1 HT
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td