Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Malmo FF – Atvidabergs

Allsvenskans formstarkaste lag just nu med 4 raka vinster åker ner till Malmö för en tuff match precis efter Malmö FF\\\'s match i Europa League, där man har 4 raka hemmamatcher i Allsvenskan. Vilket i sig är väldigt enastående.

Formtabellen just nu:
Last 8 games - Allsvenskan
Pld Pts
1 Åtvidaberg........8....18
2 AIK Stockholm...8....17
3 Helsingborg......8.....15
4 IFK Göteborg....8.....15
5 Djurgården.......8.....15
6 Malmö FF.........8.....14

-----
Åtvidaberg
3-0 Helsingborg - Åtvidaberg
0-2 Häcken BK - Åtvidaberg
1-0 Åtvidaberg - Syrianska
4-1 Åtvidaberg - Bromma
0-1 Elfsborg - Åtvidaberg

Efter att ha åkt på en 3-0 förlust borta mot Helsingborg har Åtvidaberg ryckt upp sig och har åkt till västkusten och hämtat hem 3poäng både hos spelskickliga Elfsborg och BK Häcken. Rent defensivt gjorde man en enormt stabil insats mot Elfsborg, något som lovar gott inför matchen mot Malmö och deras ineffektiva anfall. Eller ja, Malmö kan göra 3 drömmål ena matchen, medans andra matchen missa öppet mål flera gånger om. Men ineffektivitet har varit genomgående för året. Målskytten Prodell har varit enastående iår, med största sannolikhet är detta hans sista match med Åtvidaberg.

1-3 Bromma - Malmö FF
2-3 Syrianska - Malmö FF
2-1 Malmö FF - Elfsborg
1-3 Malmö FF - BK Häcken
3-1 Malmö FF - Gefle

Malmö har bara vunnit 50% av sina hemmamatcher, men däremot vunnit 57,1% på bortaplan. Man har spelat lika mot både Halmstad och Norrköping på hemmaplan, lag som man bara ska vinna mot på hemmaplan. Malmö var väldigt, väldigt ineffektiva mot Häcken som utnyttjade kontringarna på yttersta sätt. Målen speglade verkligen inte matchbilden, men det gjorde inte Åtvidabergs match mot Elfsborg heller. Malmö kom med en hårsmån undan med vinst mot Div 2 laget från Skottland innan matchen tillslut stängdes i den 90e minuten. Malmö har extremt svårt mot lag med en defensiv backlinje. Och på torsdag redan är det dags för nytt Europa-äventyr för Malmö FF, har man huvudena på rätt plats inför mötet med lilla, tråkiga Åtvidaberg?

Malmö FF har även Dardan Rexhepi skadad, en väldigt viktigt offensivt kreativ spelare för MFF, på Svenskafans sajt kan man läsa följande om avsaknaden av Rexi:

Citat:
Ursprungligen postat av Svenskafans
MFF har fortsatt stora problem med att finna effektiva lösningar mot låga försvar. Bollen rullar runt i hyfsat tempo, men spelarna står mest stilla. Var är löpningarna som river upp sår i motståndarnas backlinje?

Dardans fel
Ja, ni läste rätt. Det är Dardans fel att vår offensiv står och faller. Han får banne mig se till att bli kry igen. Jag börjar tappa tålamodet med duon Rantie-Eriksson. Den sistnämnde var för övrigt ytterst stabbig och trög ikväll. Fin framspelning till Tikis friläge, men det var nog också allt. En annan som förtjänar lite ris är Simon Thern. Han tappade boll på tok för mycket.
+Åtvidaberg är det formstarkaste laget just nu
+Malmö FF har bara vunnit 50% av sina hemmamatcher,
+Dardan Rexhepi är borta från spel för Malmö FF, en viktig och tung pjäs
+Malmö FF är mitt uppe i Europa spelar både denna vecka samt nästa vecka Europa League
+Målvakten Henrik Gustavsson i Åtvidabergs är en av allsvenskans bästa och har en räddningsprocent på 80% och har hållit 8 nollor iår, flest av alla målvakter. Medans Dahlin som startade senast för Malmö har en räddningsprocent på 65% och har inte hållit nollan i någon match han startat.

-Daniel Sjölund, Åtvidaberg är avstängd från matchen

Bäst odds just nu

Bet365 ligger på höga 2,80 medans närmaste konkurrent ligger på 2,69 samt 2,64, Betin och Marathonbet.

Spelvärt ner till 2,70 enligt mig.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Malmo FF – Atvidabergs

  • Postad:
    12 jul 2013
    15:23
  • Rekare: stn
  • Spel: X2
  • Insats: 200,00
  • Odds: 2,80
  • Bet365
  • Datum:
    14 jul 2013
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

axL 2013-07-14 14:06

Bra rek. Rygg.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td