Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Malmo FF – Atvidabergs

OK, här kommer ett rent statistikspel på Malmö FF - Åtvidaberg-matchen i kväll. Det är välkänt att Malmö FF har ett ganska tufft spelschema och inte varit ett under av måleffektivitet sett över de senaste veckorna, medan Åtvidaberg är seriens formstarkaste lag. Som stn föredömligt redan rekat här på sidan är X2 inget dumt spelalternativ. Jag tänker inte repetera alla de förutsättningarna.

Uppdatering inför matchstart
Åtvidaberg slog Elfsborg borta senast och har inga avbräck i truppen sedan dess, så man kan räkna med oförändrad kapacitet. Dessutom är Mohammed Abubakari tillbaka efter sjukdom.

Malmö FF:s Norling måste naturligtvis satsa på allsvenskan samtidigt som Europa-kvalet och har lovat att i stort sett mönstra ordinarie lag.


Åtvidabergs bortastatistik


Åtvidaberg beröms ofta för sin fina offensiv, men om man summerar målsaldot så här långt i serien så är det faktiskt defensiven som är det stora utropstecknet. Inte sedan 1973 när Åtvidaberg blev svenska mästare senast har laget släppt in så få mål efter 15 matcher i en allsvensk säsong.

ÅFF spelar lika tätt borta som hemma, och då särskilt förstahalvlekarna. Av åtta bortamatcher har man hållit nollan i halvtid i fem. Sex av åtta bortamatcher har varit oavgjorda vid halvtid. Bara Helsingborg har lyckats göra två mål på Åtvidaberg i en första hemmahalvlek i år.

Man har alltså en halvtidsstatistik bortas på 1-6-1 målskillnad 2-3 på åtta bortamatcher. Hemma kör Åtvidaberg på konstgräs, men statistiken är minst lika bra på naturligt bortagräs. Fyra av fem bortamatcher på naturgräs har laget hållit nollan.

Malmö i sin tur har 4-2-2 målsk. 6-5 på åtta hemmamatcher. Men med tanke på att Malmö i och med sitt spelschema inte borde vara i 100 procentig slagstyrka håller jag ett halvtidskryss för troligt.

Normalinsats på oavgjort i halvtid erbjuds av Bet365 och BetVictor till 2.4 gånger pengarna. 32Redbet ger 2.43 för de som spelar i det bolaget.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Malmo FF – Atvidabergs

  • Datum:
    14 jul 2013
    17:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Sverige
  • Liga: Allsvenskan
  • Period: ht

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

faremisch 2013-07-14 19:35

Skräp. 4-0 (ht 1-0) till Malmö. Upp på hästen igen bara.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td