Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Mjallby – Djurgardens

Djurgården obesegrade sedan nya tränaren samt Mjällbys dåliga form gör att +0 på Djurgården känns som ett bra bet på förhand sett till förutsättningarna.

Det intressanta är att man har mött snarlika motstånd senaste 5 matcherna fast med varierande resultat till Djurgårdens fördel.

Formtabellen senaste 6 matcherna:
4. Djurgården 12p
12. Mjällby AIF 5p

Djurgården

1-1 AIK - Djurgården
1-0 Djurgården - Kalmar
0-0 Göteborg - Djurgården
1-1 Gefle - Djurgården
2-0 Djurgården - Öster

Djurgården är obesegrade sedan den nya tränaren från Norge tog över, det ryktas tillochmed att han är aktuell som tränare för Norska landslaget och i Djurgårdsleden kallas han för Per-Messias Högmo. Till och med i Svenska Cupfinalen mot Göteborg förlorade man inte matchen fören den gick till straffar. Trots flera vinster och viktiga kryss ligger man långt ner i tabellen, Djurgården går för vinst men risken för kryss gör att jag spelar +0.

Anledning till det höga oddset är att Djurgården inte vunnit på bortaplan iår, men sedan Högmo tog över har man mött Göteborg, AIK och ett (Gefle med defensiva 5-4-1), och att stå emot både AIK och Göteborg på bortaplan är riktigt starkt. Djurgården stod även för det bästa motstånd Göteborg har fått stå emot på hemmaplan iår.

Mjällby

5-1 Mjällby - Halmstad
0-2 Mjällby - Kalmar
4-2 Göteborg - Mjällby
0-0 AIK - Mjällby
1-1 Mjällby - Öster

Mjällby inledde Allsvenskan starkt med 5 vinster och 3 förluster, sedan dess har man inte vunnit sedan 1 juni då man slog bottenlaget Halmstad hemma, annars får man gå tillbaka till 12 maj för att hitta en vinst mot jumbon Syrianska. Efter 4-2 förlusten mot Göteborg gick tränaren ut och sa att man måste hitta rätt i det defensiva spelet igen och efter det har man spelat två kryss, 0-0 borta mot AIK vilket var en klockren defensiv insats från Mjällby, gjorde inga som helst fel i den defensiva position man låg. Men på hemmaplan fick man bara 1-1 mot Öster. Man ställde upp väldigt defensivt även i den här matchen och Öster fick vara spelförande i den här matchen. Mot Djurgården kommer man inte göra samma misstag, där kommer man att ta kommandot direkt, vilket förhoppningsvis gynnar vårt spel och kvicke samt målfarlige Amandou Jawo.

+Viktor Agardius, Mjällby avstängd
+Djurgården obesegrat sedan nye tränaren
+Mjällby inne i en formsvacka

Observera, spela asian handicap +0, pengarna tillbaka om matchen slutar lika.

Bäst odds just nu: http://www.betbrain.com/football/sweden/allsvenskan/mj-llby-aif-v-djurg-rdens-if/#!/odds/asian-handicap/full-time-excluding-overtime/

Finns även på Pinnacle till 2.11

Sidobet: Amandou Jawo, förste eller sista målskytt finns båda till 7.50 på Bet365. Ser det som väldigt spelvärt
Spela på 10Bet och få Se bonus här
Fotboll

Mjallby – Djurgardens

 • Postad:
  13 jul 2013
  11:46
 • Rekare: stn
 • Spel: 2 +0
 • Insats: 200,00
 • Odds: 2,13
 • Info: Pengarna tillbaka vid kryss
 • 10Bet
 • Datum:
  14 jul 2013
  15:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Allsvenskan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td