Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Nyköpings BIS – Umeå FC

Div 1 Norra!

Nyköping har gått över förväntan i denna serien hittills. Bra form med 4-1-0 på dom fem senaste matcherna. Vann mot just Umeå senast med 3-2 i Umeå.

Umeå som var tippade att ligga i toppen av tabellen ligger först på en tionde plats i tabellen. Men klättringen uppåt i tabellen har börjat på slutet. Hade tre vinster innan förlusten nu senast mot Nyköping. En match där Umeå var det bättre laget. Man hade 6-3 i målchanser och hade ledning också i andra halvleken. Räkna med ett revanschsuget lag idag.

Båda plus och minus på skadefronten i Umeå: http://www.ufc.se/nyheter/nykopings-bis-umea-fc-returmote---matchinfor

En som har varit stekhet de senaste matcherna är Simon Mårtensson. Han har gjort hela åtta mål på de senaste sex matcherna där bland annat ett kom förra helgen. Men en känning i baksida lår har gjort att Mårtensson stått över stora delar av veckans träningar och är därmed tveksam till helgens möte med ”Bissarna”.

En som är tillbaka i laget är Marko Mihajlovic som förra veckan avtjänade sin avstängning efter tre gula kort. Noteras ska också göras att Jonatan Wiberg och Axel Fällman är tillbaka från landslagslägret och därmed aktuell för spel i helgen.
- Vår skadebild är som följer. Helt borta; Johan Larsson, Hampus Wallgren, Jens Sjöström DÄ, Olov Bergkvist och Modomu Lamin Sillah. Frågetecken finns för Simon Mårtensson, avslutar Johan Sandahl.

Ingen införapport i Nyköping: http://www.svenskalag.se/bissarnaherr

Nyköping är bara det tionde bästa laget på hemmaplan i serien och rätt svaga hemmaraden: 2-3-1 11-6

Umeå på bortaplan: 2-0-4 8-14.

Umeå är det bättre laget i grunden och Draw no bet-tvåan lockar verkligen här till fina (3.35)
Spela på Unibet och få Se bonus här
Am Fotboll

Nyköpings BIS – Umeå FC

  • Datum:
    14 jul 2013
    16:00
  • Sport: Am Fotboll
  • Land: Argentina
  • Liga: A-League
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

patrik_g 2013-07-15 06:07

Nä här hade inte Umeå mycket att säga till om. 2-0 till Nyköping.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td