Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

sOs – Ruin

Här kommer en till rek ifrån datorspelens volatila värld, förhoppningsvis går det bättre än den förra reken.

Nu är det Starcraft som gäller och självklart är det Korea vi hamnar i då, det spel som fångat mitt intresse är matchen mellan den välmeriterade sOs och den relativt okända Ruin. Det här är en viktig match eftersom förloraren inte har någon chans att spela i den högsta "ligan" nästa säsong. sOs spelade där den här säsongen men lyckades inte avancera vidare ifrån gruppspelet utan han får kvala för att spela kvar. Ruin kommer nedifrån och visade ganska stabilt spel men han har inte mött nämnvärt starkt motstånd och det finns inte mycket som talar för honom i morgondagens match.

Motivering till spelet
I Starcraft så finns det tre olika raser, Protoss(P), Terran(T) och Zerg(Z). Båda sOs och Ruin spelar P. Detta är kanske den främsta anledningen till att sOs bör ses som skyhög favorit här. Han är en av de bästa PvP spelarna i världen, Ruin har en stabil PvP men han ska inte vara i närheten av sOs.

Om vi kollar på två spelarnas vinstprocent i de olika matchuperna(MU) så har vi följande:

MU sOs Ruin
PvP 70% 56%
PvZ 68% 40%
PvT 61% 59%

Det här cementerar bilden av att sOs inte bara är den bättre spelaren utan han är också starkare i den specifika MU:n. Om vi också kollar på de senaste matcherna så kan vi se att han inte tappat ett game mot någon P spelare under de två senaste månaderna. Allt detta kombinerat gör att jag tycker att oddset på sOs -1.5 till 2.190 är alldeles för högt och jag spelar 5 units på detta!
Starcraft

sOs – Ruin

 • Postad:
  15 jul 2013
  21:49
 • Rekare: Nick3
 • Spel: 1 -1.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,19
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  16 jul 2013
  08:00
 • Sport: Starcraft
 • Land: Sydkorea
 • Liga: WCS Korea
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td