Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Marcel Granollers – Fabio Fognini

Granollers att vinna första set @ 2.35 (Han har aldrig torskat första set mot Fognini på 4 inbördes möten och han har spelat riktigt bra i denna turneringen slog ut Bellucci i första och senast Seppi.. Han är en riktigt duktig grusspelare precis som Fognini så detta blir nog en tuff match där oddset är alldeles för högt på Granollers. Inbördes möten leder Granollers med 3-1.) Länk till head-to-head http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=G710&oId=F510

Mitt spreadsheet http://www.spreadsheet.se/tippmeister
Tennis

Marcel Granollers – Fabio Fognini

 • Postad:
  18 jul 2013
  11:22
 • Rekare: tippmeister
 • Spel: Annat
 • Insats: 1 000,00
 • Odds: 2,35
 • Bolag:
 • Datum:
  18 jul 2013
  12:10
 • Sport: Tennis
 • Land: Annat
 • Liga: Annat
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

tippmeister 2013-07-18 15:01

Tråkigt att inte Granollers nådde upp till sin normala standard.. Inbördes möten och en hyffsad form som spelat jämt och kunnat vunnit mot top 20 spelare senaste 2 veckorna talade för att han skulle plocka första set till 70-80% chans så ett överodds var det i min mening, synd att det inte höll.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td