Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Rosenborg – St.Johnstone

Sådärja ännu en dag med Europa fotboll och nu andra rundan i Europa League, idag börjar väl dom mer seriösa omgångarna med lag som vill ta sig långt, Rosenborg har ett fint facit i Europa League sammanhang de enda dom förlorat mot hemma är FK Metalist Kharkiv från Ukraina och Bayer Leverkusen tidigare.. Idag är det dock ett lag från Scotland som kommer på besök som kom på en tredje plats förra året i den inhemska ligan där och som många vet så det enda lag som överhuvudtaget kan spela fotboll i Scotland är Celtic och då har dom ändå tappat kvalitet senaste åren och kunde förra säsongen vinna den inhemska ligan enkelt med över 20 poäng..

Rosenborg då, ja dom ångar på i Tippeligan leder serien och har senaste 5 matcherna 4 vinster och en oavgjord.. Finns inte så mycket att säga dom har bra form och är ett mycket bättre lag i grunden.

Jag väljer spel asian -1 på Rosenborg, detta ska dom vinna med minst 2 bollar och vinner dom inte med två bollar så får man ju iallafall pengarna tillbaka för vinner gör dom det är säkert.

Mitt spreadsheet http://www.spreadsheet.se/tippmeister
Spela på Comeon och få Se bonus här
Fotboll

Rosenborg – St.Johnstone

  • Datum:
    18 jul 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Annat
  • Liga: Europa League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td