Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dynamo Moskva – Anzhi

Omgång 2 i ryska Premier League!

Anzhi som satsade stort förra säsongen fick nöja sig med en tredjeplats och en förlust i cupfinalen förra säsongen. Det var inte okej och nu satsar man igen för att vinna ligan. 2-2 i premiären hemma mot Lokomotiv Moskva. Efter att ha kommit igen från underläge 0-1 till 2-1. Sen gjorde Lokomotiv 2-2 sent. Sen fick Anzhi straff på övertid, en straff som självaste Samuel Eto?o missade. Tränare Gus Hiddink kan mönstra samma lag som senast.

Dynamo Moskva fick också med sig 2-2 i sin premiär borta mot Volga. Vilket var en besvikelse. Betydligt svårare motståndare idag.

En del skador i Dynamo. Dzsudzsak är avstängd och Kuranyi är skadad. Lägg sen till att offensive Kokorin är såld till just (Anzhi).

Inbördesmöten fem senaste i Moskva: 1-1-3 till Anzhis fördel.

Anzhi är det bättre laget och 2.15 på dom är ett helt okej odds som spelas!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Dynamo Moskva – Anzhi

  • Datum:
    19 jul 2013
    18:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Ryssland
  • Liga: Fotboll
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td