Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AC Wolfsberger – Rapid Wien

Wolfsberger AC gör sin andra säsong i högsta serien, förra säsongen slutade laget förvånande femma i tabellen och gjorde en otroligt stabil säsong för att vara nykomling. I premiären idag saknar man sin bästa anfallare Christian Falk (10 mål förra säsongen) och offensiva mittfältaren Jacobo.

Rapid Wien är ett defensivt starkt lag och var det även förra säsongen med 39 mål insläppta på 36 matcher vilket var lägst i serien. Offensivt sett så gjordes bara 57 mål förra säsongen och man spelade 17 matcher över 2.5 mål och 19 matcher under 2.5 mål samtidigt ser man svagare ut i år offensivt och saknar idag målkungen Deni Alar som gjorde 15 mål förra säsongen och var i toppen av skyttligan.

Förutom detta så har lagen möts fyra gånger och tre av de fyra har slutat under 2.5.. Jag tror på en rätt målsnål öppningsmatch i ligan till 1.75.

Finns även ett annat spel som kan spelas och det är Båda lagen att göra mål ? NEJ och finns på vissa spelbolag till 2.00-2.10.

Mitt spreadsheet http://www.spreadsheet.se/tippmeister
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

AC Wolfsberger – Rapid Wien

  • Datum:
    20 jul 2013
    19:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Annat
  • Liga: Annat
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td