Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Hammarby – Orgryte

Då var det då dags för Hammarby att få spela sin första match på sin nya arena när Örgryte kommer på besök. Som vanligt så pratas det på förhand om det enorma trycket och vilken skjuts det kommer ge bajenspelarna. Detta har det skrivits varje hemmamatch de senaste 5 åren men inte har det gått bra för det.

Tele2 arena har konstgräs och Bajen har tränat 1 träning på detta, redan här börjar det lukta målsnålt. Bajen själva har varit oerhört tama framåt men resoluta bakåt, har värvat in Rodgers och Haddad. Verkar som Rodgers startar, kan dock inte ha tränat mer än 1-2 träningar med laget så att han skulle göra några baljor direkt ser jag som högst otroligt.

Örgryte har haft några bortamatcher där de släppt in en del mål, men då främst mot lag som är offensivt skickliga(varberg, ängelholm). Förövrigt varit relativt målsnåla på bortaplan, både framåt och bakåt.

Att Örgryte kommer ställa bussen framför mål ser jag inte som omöjligt men med tanke på hur svårt bajen har att skapa offensiva chanser så behöver inte det betyda konstant press.

Tycker det här är som upplagt för ett underspel. Public är som alltid på Bajen då det är "sveriges lag" och de "ska vinna med 4,5-0 " bara "de får in ett hyffsat tidigt". Vi har hört detta 1 miljon gånger innan och det slutar alltid(nästan) på samma sätt, 1-0 bajen i 82:a. Spelbolagen vet detta och slänger in 1.80ish på överspelet och så vet dom att de får lite enkla cash.

Mitt spel:

Under 2.5 mål

Fotboll

Hammarby – Orgryte

 • Postad:
  20 jul 2013
  19:16
 • Rekare: Vurpan
 • Spel: UNDER 2.5
 • Insats: 2,00
 • Odds: 1,92
 • Bolag:
 • Datum:
  20 jul 2013
  20:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Superettan
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td