Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lausanne – Young Boys

De större europeiska ligorna ligger nere, men helgen som gick körde schweiziska Super League igång igen. Där finns ett spel som åtminstone jag kommer att gå in med normalinsats på. Det gäller matchen Lausanne-Young Boys där jag tror på rak bortaseger.

Lausanne

Lausanne kämpade förra säsongen med stora ekonomiska problem och lyckades med nöd och näppe klara sig kvar i ligan. Man avslutade förra säsongen med flera unga spelare och den här har fortsatt likadant. Ytterligare nyckelspelare ska ha lämnat under transferperioden. En svångremssäsong ser det ut att bli.

Förra säsongen som avslutades i början av juni kom laget näst sist. Sju poäng före katastroflaget Servette, men hela nio poäng upp till åttan Luzern. Lausanne inledde säsongen borta mot Luzern och förlorade. Luzern vann med 2-0.

Young Boys

Laget kom på en för laget katastrofal sjunde plats i ligan förra året och storsatsar nu för att missen inte ska upprepa sig. Coachen Uli Forte värvades från serietvåan Grasshoppers, liksom målvakten Roman Burki. Alexander Gerndt spelar i laget sedan förra säsongen och gjorde mål i premiären hemma mot Sion, 2-0.
Sion är ytterligare en schweizisk klubb med ekonomiska problem och allmän oreda, så någon bra styrkemätare var inte den segern.

Möjliga problem

Lausanne har historiskt sett bra hemmastatistik mot Young Boys. 6-2-2 på tio matcher.

Spel
Med främsta motivering att Lausanne ser ytterligare försvagat ut den här säsongen, samtidigt som Young Boys förstärkt tror jag YB kommer att ta en viktig första bortaseger.

Oddsen på matchen är stadigt sjunkande. Marathon startade på 2.40 när matchen släpptes och har i skrivande stund fallit till 2.12. De flesta spelbolag ligger runt 2.0. Pinnacle har t.ex fallit från 2.11 till 2.01.
Fotboll

Lausanne – Young Boys

 • Postad:
  16 jul 2013
  23:36
 • Rekare: faremisch
 • Spel: 2
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,12
 • Spreadsheet: Rekar
 • Bolag: Marathon
 • Datum:
  20 jul 2013
  19:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Schweiz
 • Liga: Swiss Super League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

faremisch 2013-07-20 21:38

1-3 och spelet i hamn! Young Boys gjorde inget annat än att bevaka ledningen andra halvlek efter reduceringen som kom i början på andra.

faremisch 2013-07-20 20:11

Scoreradar har registrerat en reducering för Lausanne i 22:a, men det stämmer inte. Fortfarande 0-2.

faremisch 2013-07-20 20:05

0-1 i första minuten och nu kom 0-2 efter knappa 20.

stn 2013-07-17 19:33

Ryggade när det låg på 2.10, nere på 2.01 nu. Denna tackar vi för, synd att man inte vad tidigt ute på 2.40 hehe
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td