Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

MSV Duisburg – Heidenheim

Duisburg hade förra säsongen problem med ekonomin vilket gjorde att laget inte fick förnyad licens i tyska andra ligan och det gjorde att man blev tvångsnerflyttat till 3. Liga. Detta gjorde att man tappade i princip hela truppen från fjolåret och stog med sex spelklara spelare för några veckor sedan. De senaste två veckorna har man försökt värvat ihop ett antal spelare, mestadels spelare som inte har en ordinarie plats i 2. Bundesliga samt tagit in några U-lags spelare för utfyllnad. Duisburg ställer alltså upp med ett helt nytt lag i dag som tränat ihop en kortare tid.

Heidenheim var ett topplag i fjol och förväntas komma ännu högre i tabellen iår kanske till och med ta steget upp till 2.Bundesliga.. Laget har även sett bra ut på försäsong då man mött Bundesliga lag i Stuttgart(förlust 0-1) och Augsburg(oavgjort 1-1).

Jag tycker att Heidenheim är favoriter och tycker oddset bör ligga på runt 1.60 på raka 2an och ser därför 1.91 som ett rejält överodds med tanke på omständigheterna i Duisburg.

Mitt spreadsheet http://www.spreadsheet.se/tippmeister
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

MSV Duisburg – Heidenheim

  • Datum:
    20 jul 2013
    14:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: Tyskland
  • Liga: 3.Liga
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

cacast 2013-07-20 12:55

Bra spel
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td