Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Fabio Fognini – Federico Delbonis

ATP 500 turneringen i Hamburg lider mot sitt slut och i finalen ställs Fognini mot Delbonis.

Fognini
Ja vad ska man säga, denna killen är född 1987 och den enda anledningen att han inte är top 10 i dagsläget är att han bara spelar grus turneringar och vilket spel han visat upp senaste två veckorna, vann förra veckan i Stuttgart och nu i final i Hamburg.. Han har knappast haft lätt motstånd påvägen till finalen, började med att slå ut Albert Ramos väntat enkelt 2-0 i set, slog sedan ut Granollers i andra också enkelt 2-0 i set, visade Tommy Haas var skåpet ska stå i en match som Fognini imponerande vann med 6-2 6-4 och tillslut så läxade han upp Nicolas Almagro rankad på 16:e plats i världen med 6-4 7-6 relativt enkelt tyckte jag då jag såg matchen.. Han är onekligen i sin livs form och har inte tappat ett enda set i turneringen och bara tappat (1!) set i dessa två turneringar och det var mot Kohlschreiber i Stuttgart.

Länk till Fogninis ranking med mer info osv om man vill läsa lite själv
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Fabio-Fognini.aspx

Delbonis
Killen är född 1990, 22 år gammal rankad 114 i världen så är han i sin första ATP final genom att ha i mitt tycke fått en enkel lottning för att vara en ATP 500 turnering.. Visst han har slagit ut några fina namn på vägen men många av dom han mött har haft ett tungt år bakom sig. Han började sin resa i kvalet där slog han ut två lågt rankade spelare och sedan i första omgången mötte han Julian Reister rankad 107:a sedan så blev det ett möte mot en Robredo som har vart helt ur form, förlorade mot Albert Ramos i första omgången i Båstad åkte ur i första matchen här, sedan så var det åttondelsfinal och han fick möta Tursonov som visserligen är rankad 68 i världen men är en fullkomligt usel grusspelare, i kvarten så fick han ju som känt möta Verdasco och hade turen att vinna andra set och alla som följt Verdasco under några år vet ju hur han kan tappa huvet totalt i motgång, han gick som en treåring och lipade samt började halta från ingenstans i tredje och förlorade självklart med 4-6 fast han även breakade Delbonis till 3-2 och hade all chans i världens så samlade han sig inte och lite turligt gick Delbonis vidare till semi där han fick möta en Roger Federer som jag tror är påväg att lägga racketet på hyllan om hans form inte vänder visserligen vill jag inte ta ifrån Delbonis äran men Federer förlorade i Wimbledon i andra omgången för några veckor sedan mot Stakhovsky rankad strax över 100 och har i denna turneringen haft tufft varje match han kunde lika gärna åkt i första omgången mot Daniel Brands..

Länk till Delbonis ranking med mer info osv om man vill läsa lite själv
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/De/F/Federico-Delbonis.aspx

Mitt spelval
Jag kommer att välja spel på att Fognini vinner i två raka set till 2.00 då jag tror att Fognini redan mött sitt tuffaste motstånd denna turnerningen och således vinner i stil med 6-3 6-4.. Jag kan nog gå så långt som att Fognini i den form han visat senaste två veckorna skulle kunna rubba Nadal på grus.

Länk till mitt spreadsheet http://www.spreadsheet.se/tippmeister
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Tennis

Fabio Fognini – Federico Delbonis

  • Datum:
    21 jul 2013
    15:00
  • Sport: Tennis
  • Land: Annat
  • Liga: ATP Hamburg
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td