Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Union Berlin – Bochum

Union Berlin var ett av ligans bästa lag förra säsongen på hemmaplan(17 10-4-), men usla på bortaplan(17 3-6-8), vilket bidrog till att man aldrig riktigt var nära striden om uppflyttning. Man har lyckats behålla stommen från förra året och förstärkt defensiven med bla Eggimann från Hannover 96. Får man ordning på försvaret har man goda chanser att klättra några placeringar gentemot förra året då man har ett väl samspelt lag.


Bochum imponerade inte förra året och var nära att tvingas kvala för att hålla sig kvar. Man har förlorat flera betydande spelare där Goretzka som gått till Schalke kommer att bli svår att ersätta. Dock har man värvat ihop ett gäng meriterande spelare, förhoppningsvis kommer man att kunna bli samspelta längre fram under säsongen.

Union Berlin skall över säsongen sätt vara det bättre laget. Man är traditionellt starka hemma, är bättre samkörda än Bochum samt att man imponerat under sommaren träningsmatcher. Räknar med en rätt enkel seger och ser värde ner till 1,8 då säsongen precis tar sin början.
Fotboll

Union Berlin – Bochum

 • Postad:
  21 jul 2013
  11:07
 • Rekare: Arizto
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 1,88
 • Info: Rekar-Juli
 • Bolag: Marathonbet
 • Datum:
  21 jul 2013
  15:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Tyskland
 • Liga: Bundesliga 2
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td