Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Federico Delbonis – Thomaz Bellucci

Tisdags-rek för tennisen denna vecka börjar det hela (3!) nya turneringar så kommer nog finnas några fina spel.. Delbonis förvånade mig igår mot Fognini i finalen han hade tre matchbollar men kunde in sätta dit dom och Fognini vann tillsslut.. Åter till denna rek.

Delbonis
Jag tror vi ser en framtida top 20 spelare han slår hårt, rör sig bra det enda han lär träna upp är unforced error det vill säga att han missar allt för enkla bollar ibland.. Delbonis har haft en bra säsong han har 20-7 på grus då på Challenger-nivå(mestdels spelare mellan 75-150 på rankingen i dessa turneringar).. Nu verkar han ju dock ha utvecklat sitt spel en aning då han gick till final i en ATP 500 turnering och slog ut Robredo, Verdasco och Federer påvägen vilket inte vem som helst klarar av.. Han har även efter denna turneringen 9-4 på grus i ATP sammanhang vilket är riktigt bra.

Delbonis rankad 65:a i världen här kan man läsa mer
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/De/F/Federico-Delbonis.aspx

Bellucci
Thomaz Bellucci kommer från en tuff säsong, han har 8-12 på ATP touren iår och 4-6 på grus.. Bellucci är vanligtvis en spelare som ligger rankad runt 50 men har inte nått upp till den nivån alls iår, åkte ut i första omgången i Hamburg mot Granollers och innan dess åkte ur andra omgången i Stuttgart mot Hanescu.. Jag har sett flera matcher han spelat iår och han spelar inte alls som han gjorde under fjolåret.

Bellucci rankad 113 i världen här kan man läsa mer
http://www.atpworldtour.com/Tennis/Players/Top-Players/Thomaz-Bellucci.aspx

Mitt spel
Delbonis i superform från senaste turneringen och en Bellucci som inte haft ett bra år alls samt har dessa spelare möts en gång tidigare under förra året och Delbonis vann klart med 6-2 7-5 då på grus också.. Jag sätter Delbonis som favorit till 60% och tycker därför att oddset 2.30 är på tok för högt och vet inte riktigt hur bolagen tänker här?..

Mitt spreadsheet http://www.spreadsheet.se/tippmeister
Tennis

Federico Delbonis – Thomaz Bellucci

 • Postad:
  22 jul 2013
  10:04
 • Rekare: tippmeister
 • Spel: 1
 • Insats: 1 000,00
 • Odds: 2,30
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  23 jul 2013
  13:30
 • Sport: Tennis
 • Land: Schweiz
 • Liga: Tennis ATP
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

BlackCobra 2013-07-23 16:24

Snyggt och tack! Riktigt bra skriven rek med!

tippmeister 2013-07-23 16:06

7-5 7-6 Delbonis, bra för dom som ryggade (: Kommer komma fler spel denna veckan finns fina guldkorn dagligen med tre ATP turneringar som spelas dagligen

BlackCobra 2013-07-23 14:16

Är ej hemma så kan inte se men varför "tillfälligt" i matchen efter 7-5 i första set? Regn?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td